Sat je fantastičan,čestitam!
Sat je fantastičan,čestitam!
Eto,šta donese jedna obična šetnja po čaršiji.
Jako lepo,Walter.Svaka čast.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Prelep sat. Pravi predtavnik '70-ih godina u dizajnu satova.
Nego... Kad god naidjem na post tipa "setam ja tako i nabasam na ovaj sat" ja se setim ovoga(2:40):
Walter, sat je odlican i svaka cast na kupovini. Nadam se da si ispoštovao penzionere za cenu, ipak nije lako danas biti penzioner
U svakom slučaju odličan ulov, i veruj mi da gledajući satove koje ulovite ti i Sima hrabri počinjem da se nosim mišlju da krenem da se bavim tim "sportom"![]()
Čestitam Valter sat je perfektan!![]()
Jeste sat je jednostavan a lep sto ga vise gledam vise mi se dopada !
Crna Gora 29. 4 2012 Prelepa kinoloska izlozba "Adriatic Cup 2012" u Canju na Jadranskom Moru. Prelepo vreme. "Somersby" lako vino sa ukusom jabuke ko voli osvezavajuce blagunjave ukuse moja preporuka da proba, e sad Longines je bio na ruci, skinuo sam ga da "odmori" u drustvu Somersbyja
![]()
Sta reci ljubav na prvi pogled izdrzljivi Japanac, "Citizen Promaster" automatic diver 200m solidno sacuvan, izuzetno dobra fosforna iluminacija na markerima celicno kuciste masina automatik, ustrafujuca kruna sa leve strane, i sta jos napisati ipak je to Citizen, pouzdani "Japanac"![]()
Odličan izbor Walter, sat je extra, jedino mi se čini da ima i boljih kaiševa za njega.![]()
Bookmarks sajtovi