480Likes
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Re: Uroš GT - Moja skromna kolekcija
Komandirski K65 me nije kupio na kraju iako je solidan sat, tako da je našao novog vlasnika. Orient takođe, prebučan rotor na Symphony-ju mi je smetao od početka tako da preporučujem svima da izbegavaju njihove modele sa mehanizmom 48743. Jako bučan rotor, a čak se i oseća ponekad na ruci kako se okreće, vrlo grub rad ima. Čak je i Amfibija daleko van te klase. Nisam ga ni godinu dana imao i našao je novog vlasnika.
Sada čekam K-34 350007 kao što sam već napisao, i gledam neki dress, možda čak i kvarcni jer mi je to najpodobnije za sat koji ću najređe da nosim. Uzeću i još neku Amfibiju čisto da se zezam. Skoro sam napravio od 420059 ono što sam zamislio, samo još scubadude caseback, i ako uspem da izboksujem jednu krunicu od punog čelika, možda sa logom. Čekam leptir kopču i drugi Vostok kožni, ovaj sa engleskim natpisom iako veeeoma kvalitetan mi ne radi posao, pa moram sačekati onaj sa ruskim natpisima. Tako da će to onda biti pravi daily diver onako kako sam ga zamislio.
Ovaj na satu na ruci je 18mm sa faltom po sredini, blago sjajan, ali opet mat, a 22 je nemontirana i valjda je voterprufovana.
Oba kaiša su dosta čvrsta, kopče su solidne i masivne, šavovi perfektni i jako prijatni na dodir, a prava koža odaje utisak da će da traje i da "lepo stari" a ne da se ofuca odmah. Ako nekom treba ova 22 meni se ispostavila višak pa nek se javi. Imam i neke mesheve i jednu solid steel za 420 originalnu. Daću ih povoljno.

Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi