Prelep Jump Hour, pravi debeljko, odlično si mu uklopio kaiš.![]()
Prelep Jump Hour, pravi debeljko, odlično si mu uklopio kaiš.![]()
Iggy
Za koliko zanimljivih satova bismo bili uskraćeni da ti nisi sa nama.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Moram priznati , da sam poprilično uživao prateći novosti koje propustih (u iggy vremeplovu) . Odlični primerci, ali Gustav priča i mladjani Hans su me oduševili !Iggy , svaka čast !
![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pojima nemamIggy
Za koliko zanimljivih satova bismo bili uskraćeni da ti nisi sa nama.kolekcija se siri stalno , novih zanimljivih satova nece da zafali...
![]()
Ovo sto cu vam sada predstaviti jako je redak i spada u izuzetno cenjene satove.
TENOR DORLY analogni Digitalac koji pokazuje i datum, sat totalno jedinstvenog dizajna koji neostavlja ravnodusan utisak, ili vam se svidja ili vam je odvratan. Meni se svidja.
Inace Tenor-Dorly je svajcarski proizvodjac satova , osnovan je 1950 godine.Masine TD su ugradjivali su i drugi proizvodjaci satova, izmedju ostalih Kelek je koristio TD masinu za prvi ikada napravljeni Jump Hour Chronograph.
![]()
![]()
Svidja mi se! I kais mu je super! Gde si ga nabavio (kais)? Moram da nadjem neki mehanicki digitalac, jako su neobicni.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Gde si ti nabavio sve ove satove? Pretpostavljam da si neke morao i u inostranstvu da nabavls.
Ta "racing" narukvica mu je legla![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kais je stigao iz Holandije , i nek ti je sa srecom u pronalazenju Mecha-Digi sata...
Dosta satova iz moje kolekcije su dosli iz inostranstva , nisam bas bogat da ih tamo kupujem u ovolikim kolicinama , ali zato one koje nabavim ovde sredim da budu u MINT stanju i menjam se sa strancima ...
Poslednja ispravka: iggy tee (9.11.2012. u 21:39)
DUGENA 230 , jedan od starijih Digitalaca, pokrece ga Amida limited 17J, precizan , sa originalnom narukvicom i staklom koje je uradjeno kao lupa tako da povecava cifer i brojke koje skakucu ...
Nisam uspeo da mu tacno lociram godinu proizvodnje ali sam siguran da je sam pocetak 70tih ili druga polovina 60tih.
Prelep sat.
![]()
Uhhh kako je dobarnajlepše satove su pravili zlatnih 70-tih...
Bookmarks sajtovi