Zaista neverovatan sat! Steta sto Nivada danas nije ni bleda senka onoga sto je bila u to vreme.
Zaista neverovatan sat! Steta sto Nivada danas nije ni bleda senka onoga sto je bila u to vreme.
Ovaj sat sam imao prilike da vidim i stavim na ruku. U prirodi izgleda još bolje nego na slikama. Moćan i težak iz vremena kada se nije štedelo na materijalu. Sima je u potpunosti u pravu, Nivade novije proizvodnje su nekako anemične i blede i izrađene od lošijeg materijala.
slazem se u vezi svega prethodno navedenog, bice jos toga uskoro , samo da fotkam...
iako na granici kica , ovaj sat mi se svidja iz nekog razloga , mozda zato sto je ipak to vintage primerak i jedan od retkih iz tog vremena koji ima cifer uradjen od pravog sedefa od skoljke, naravno sav je u celiku i ima debelo mineralno staklo...
Takodje u njemu nije obicna orijenr masina koja ga pokrece vec jedna od najjacih u seriji od citavih 27rubina...
Izuzetno precizno radi i sve na njemu je originalno.
![]()
Ma,kakav kič..
Jedan od najboljih predstavnika svog vremena![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne znam kako deluje uživo ali ovako na slikama deluje baš "klasično"![]()
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Rekao bih da ''Bling-bling'' efekat dolazi od poliranog kucista i narukvice. Da je to satinizirano, sedef bi jos vise dolazio do izrazaja, a sat ne bi bio pomalo kicast. Enivej, sjajan komad! Nosio bih ga svaki treci dan
Mozda bi mu i neki super braon kais lepo leg'o...
Poslednja ispravka: anbeast (13.8.2012. u 12:37)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Video sam ga uživo i mogu reći da izgleda fenomenalno!![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi