Sve pohvale druze na izboru, sat je prelep. I da ti pozelim da sto pre nadjes metalnu narukvicu za njega![]()
Sve pohvale druze na izboru, sat je prelep. I da ti pozelim da sto pre nadjes metalnu narukvicu za njega![]()
Hvala svima na cestitkama, i na zeljama. Ja sam odusevljen satom, zaista. Dugujem vam jos koju sliku, videcu koliko sutra, a naravno da cu i preneti utiske iz prve ruke, za neki dan.
Moram da priznam da sam pogresio sto nisam uzeo metalnu narukvicu, na trenutak mi se ucinila previse ozbiljna i elegantna, i odustadoh. Ako neko primeti negde neku slicnu, neka javi
![]()
Ovako je super. A kakav je sa donje strane?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
lep i elegantan sat,čestitam na izboru![]()
sa donje je metalni poklopac, sto se meni i vise dopada nego providni.
![]()
Odličan sat, odlične slike![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hmmm....
Pise sa donje strane sapphire crystal, a nista se ne providi ?!?![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
-uhh... što se mene tiče, extra izgleda sa ovim kaišemDobro, valjalo bi po nekad promeniti i staviti metalnu, ali meni je lepši sa kožom...
Zaboravih... ja inače nisam ljubitelj trapeznih markera, ali na ovom satu izgleda perfektno.![]()
mora da je japanac bio pijan za masinom kada je "poturio" pogresnu stranu sata na graviranje
![]()
Na ruci izgleda još lepše
Mislim da mu koža bolje stoki neko metalna narukvica.
Možda,jedino,da koža nije ovako sjajna.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi