Da predstavim i ja moju kolekciju,tj ono sto je od nje ostalo. Nista novo nemam,nista sto vec niste videli,ali po prvi put cu ih okupiti na jednom mestu.
Seiko snzh55,made in Japan
![]()
Da predstavim i ja moju kolekciju,tj ono sto je od nje ostalo. Nista novo nemam,nista sto vec niste videli,ali po prvi put cu ih okupiti na jednom mestu.
Seiko snzh55,made in Japan
![]()
Fortis flieger cockpit
![]()
Lepo,nema sta.![]()
Raketa ,za koju nikako da nadjem malo vremena da se pozabavim ovim urezivanjem,i stavim joj kozni kais...
![]()
vintage Doxa
svi zajedno
i na kraju ja
![]()
Poslednja ispravka: 23jewels (27.9.2011. u 18:22)
Vlado,znam sta kazes,zaista jeste atraktivan,ali ni on nije imun na neke stvari koje se glasno zameraju trostruko jeftinijim japancima,recimo. Napisacu ovih dana i par reci o njemu,samo da dobijem vremena.
Hvala momcis. Banja,doar sat se pise sa 5 slova
Inace,raketa je kao nova,jedino da joj skinem ovaj gumeni kais i pozabavim se ugradnjim koznog,braon. Mada,to nije tako lako,jer lugove gotovo da nema,mora da se tanji...
@Clarisa Nije ovaj bio,vec slican njemu,tkz SeaUrchin. Odlican sat,ali podsecao me previse na legendu 007,a ustvari nije to,zbog cega ga se odrekoh.
Odlična i prilično raznovrsna kolekcija.Ovi mali fortisi su, koliko vidim, postali prilično popularni na forumu.
Nego, ljudi šta se to danas slavi? Ja gde god da sam otišao svi redom pijani pa kontam da propuštam nešto mnogo dobro.
Evo ga i ovaj 23jewels, piše kao da je popio bure ili dva piva a zatim to zalio viskijem.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Predpostavljam da je onda rec o navijacima,cim je problem u krunici. Koliko sam video,oni uglavnom koriste neke Asian Unitas mehanizme...sta god to bilo. Ovaj portugalis ima Sea Gull i o tome sam najvise vodio racuna prilikom kupovine. U obzir su dolazili samo modeli sa SG mehanizmima
edit: Svi,pa i ja,kazu "zavrsna obrada za te novce",ali sat nema apsolutno ni jedan detalj koji bih mu zamerio. Svi delovi su cvrsti,brojevi i markeri precizno ofarbani,cifarnik nije asimetricno postavljen,krunica nije klimava..zaista ne znam... Ako se u narednom periodu,recimo,cifarnik oljusti,ili broj spadne,ili kazaljka spadne...reci cu da je zavrsna obrada nikakva,ali do tada...rame sa Orientom (neka mi oproste ljubitelji ovog brenda)
Poslednja ispravka: 23jewels (16.11.2011. u 20:32)
Parnis.... lepo izgleda i odlicno kopiraju IWC formu satova sto se da videti kada se ode na njihov sajt.
Cene su pristupacne. Pre nekoliko danan sam u rukama imao sat marke STAUER... lep satiako je potpisan rotor sve je nekako grubo. A onda na poklopcu sata sa unutrasnje strane procitam CHINA CASED.... I sve mi bi jasno kao dan...
E sad sto bi Lane Gutovic reko... ne znam zasto sam ovo ispricao ali u svakom slucaju ne skodi i moze da koristi...
Bookmarks sajtovi