Pregledao sam danas tvoje satove,sve pohvale,odabrana četasvaki sat je fenomenalan!
Pregledao sam danas tvoje satove,sve pohvale,odabrana četasvaki sat je fenomenalan!
Da se pridruzim cestitkama i da pohvalim izbor, jednostavno svi satovi su odabrani sa ukusom i prelepi su.
Kvaliteno društvo, nema šta![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Odlicne slike![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vostok komandirskie, zakaz mo sssr. sat koji je zahvaljujući akciji člana DrAgod, "završio" u mojoj kolekciji. Iznenadjujuće tačan, precizniji od seika
![]()
Odlični satovi. Odlične fotke.![]()
Čestitke za prinove!![]()
Kakav je Komandirski...kao da je iz Stalkera iskočio![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Cestitam druze na prinovama...ruja je odlican ali je 007....Veruj mi zaljubices se u ovaj sat jako, jaaako...
Jos samo kad bi nabavio jubilee narukvicu, posto, po meni, najbolje mu stoji bas jubilee....
![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi