Jako lep sat!
Iskrene čestitke.
Jako lep sat!
Iskrene čestitke.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Taj zupčanik sa tri zareza (oznaka kontranavoja) je baš takav, šetajući. Verovatna svrha mu je (zajedno s tom feder-polugom) da onemogući prenavijanje bubnja. Samo pretpostavljam, primetio sam isti ili sličan sklop na još nekim automaticima. Ručno navijanje istih ionako ne treba da bude praksa, tu je samo kao prva pomoć, da dopuni rezervu kad i ako zatreba. Probaj da ga pustiš da se potroši do kraja pa onda samo malo navij ručno, verovatno će otpor biti manji. Trebalo bi da se čuje samo fino zujanje prilikom navijanja. Ako ne, onda je vrlo moguća neka zbrka...
A, taj drugi je upravo pristigao. Evo par brzinskih fotografija
![]()
e, druze moj, ne da umes da izaberes, nego bas onako, extra, vrh, ludilo, sto bi mladi rekli...![]()
jedva cekam detaljan prikaz i jos fotki!
jole777 kaže:
Extra čuka!![]()
Veruj mi,Simo,uzivo je lepsi... Napravicemo nesto kada budes zeleo da ga pogledas. Mehanizam ima hack funkciju,ali za rucno navijanje nisam siguran,potrazicu na netu. Pomeranje krunice,pokrece spreg zubcanika,ali uopste ne ide glatko,kao da nema snage da okrene zamajac,pa ne zelim da forsiram...jer mi hand-wind uopste ne treba.
Hvala Vlado!
Ja tek sad video sta si uzeo prelep je ali nisi napisao za utiske, mislim znam da nikad ja nisam napisao ali za te novce bi bas voleo da znam nesto vise od sata..recimo odstupanja... kako lezi na ruci? jesi li priemtio nesto sto ti bas smeta ali bas...
next year at this time I'll be a millionaire
Lep, elegantan sat, čestitke. Jedva čekam da pročitam neki detaljniji prikaz sata.
Hvala druze moj, odavno gledam neki iz onih SARY serija, sve lepsi od lepseg, al kad videh ovaj...Bice jos slika, ima da mi pozira iha ha
![]()
Svaka cast druze, sat izgleda jako lepo..elegantan, jos ove plave kazaljke i indikator rezervne snage, ma super sat za male pare...! jel to onaj sto nisi znao da li ce ti stici ili ne..?![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi