Izvinite drustvo sto kasnim sa odgovorom, ali ja gledao danima i nista od odgovora pa sam malo digao ruke ali eto vas
Sto se tice kacenja cifera za mehanizam koliko sam ja video cifer koji je za Molniju koja ima kljuc na polozaju 3 pase bez da se ista lepi, to je dzepni model sa poklopcem, e sada treba ti kljuc koji ima navoj pa ga onda mozes skratiti, prijatelj kome sam dao ideju i koji ce zavrsiti finalno sklapanje je imao jednu dzepnu molniju sa poklopcem i to je ona sa ruznim bordo ciferom koji ima neke rezbarije ili sta i taj mehanizam je cak i lep nije kao ovak gore vec je ukrasen kao na Unitas masinama, i imao je kluc sa navojem, svi ostali dzapni koje imamo ili smo nabavili nemaju sto je zanimljivo. Kutiju sam nasao od jedne replike IWC-a masivna je ali je bio problem sto je veca od cifera i zbog polozaja kljuca pa smo od druge replike nasli prsten koji ide do stakla, i sada je problem kljuci cifer jer mi to fali, vec danima obilazim casovnicarske radnje u potrazi za time. Inace lepo je to kuciste kupio si ga negde na netu ili? VIdeo sam i cifere ima lepih ali su poprilicno skupi pa cu to mozda drugi put, inace ideja za kacenej cifera dvostruka lepljiva traka? Tako da cifer mi je najneophodniji i kljuc da bi mogao da nastavim dalje, kutija je resenaOkacicu kada bude gotovo. Sto se tice molnije ako nista moracu da kupim neku pa da skinem delove ali mi je kretenski zbog cifera da dam 2500 kinti koliko su nabile cenu sada
![]()
Registracija
Help

20Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Okacicu kada bude gotovo. Sto se tice molnije ako nista moracu da kupim neku pa da skinem delove ali mi je kretenski zbog cifera da dam 2500 kinti koliko su nabile cenu sada

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi