Hvala ti druže Jewelsešto si odgovarajući na temu i meni odgovorio i pride dao savet. Nakon što su moderatori i ostali dobri poznavaoci satova "glasali" za "mehanički mehanizam", pretpostavila sam da je je obrazloženje ovakvo.
Tim pre što je ovo forum ljubitelja satova koji kvarcne satove smatraju meračima vremena i (nužnim) zlom, koje je usporilo razvoj mehaničih, smanjilo broj proizvedenih primeraka, dovelo do toga da se proizvodnja nekih obustavi i sl. Onda se ista logika primenjuje i na Eco-drive mehanizme ?
Uspeli ste da promenite i moje mišljenje, kada se redi o poklonu treba birati kvalitetan mehanički mehanizam, koji će trajati.
Ali ne brinite, bićete konsultovani kad dođe vreme.
Registracija
Help

69Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
što si odgovarajući na temu i meni odgovorio i pride dao savet. Nakon što su moderatori i ostali dobri poznavaoci satova "glasali" za "mehanički mehanizam", pretpostavila sam da je je obrazloženje ovakvo.

, koje je usporilo razvoj mehaničih, smanjilo broj proizvedenih primeraka, dovelo do toga da se proizvodnja nekih obustavi i sl. Onda se ista logika primenjuje i na Eco-drive mehanizme ?
.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi