Ja cu samo ovo dodati Seiko moze uvek biti vintage klasika i uvek ce imati vrednost Citizen nije los sat ali nakon nekoliko godina nema vrednost eto proverite i sami koliko kostaju vintage primerci seika a koliko citizena , citizeni su duplo i jace jeftiniji nego seiko vintage primerci, tako da moj savet je Seiko !
Registracija
Help

69Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
), pisalo se o tome i ranije. Ne kazem ovo zlonamerno, naprotiv, vec zato sto u drugim temama mozes naci detaljniji i bolji odgovor na to pitanje. Meni ovaj Eco Drive dodje kao digitalni foto aparat,sve je savrseno,sve kako treba, ali bezdusno
Tacniji je od automatika, meni je Nighthawk jedan od atraktivnijih satova u tom cenovnom rangu,siguran sam da cu ga kupiti u dogledno vreme i mene ne brine to sto za 20ak godina mozda ne budem mogao da nadjem bateriju ili ceo mehanizam za njega,sto nece imati skoro nikakvu vrednost itd, jer se kod mene satovi zadrzavaju god/dve, ali verujem da je to bitan faktor kada je rec o poklonu. Automatici, uz minimalna odrzavanja, mogu da traju decenijama
što si odgovarajući na temu i meni odgovorio i pride dao savet. Nakon što su moderatori i ostali dobri poznavaoci satova "glasali" za "mehanički mehanizam", pretpostavila sam da je je obrazloženje ovakvo.
.
!
. Važno je da se razumemo, da ne kažem kapiramo

Bookmarks sajtovi