Vostok Europe je ugradjivao mehanizme 3 razlicita proizvodjaca (prepisujem iz uputstva za upotrebu koji ide uz sat)
Citizen OS 22 (kvarcni mehanizam koji se ugradjuje u hronografe), NH25a made by SII (sta god SII znacilo) i Vostok. Satovi sa Vostokom imaju 32 rubina i providni zadnji poklopac pa ces ih lako prepoznati. Nemoj mnogo da slusas prodavce jer nisu bas upuceni. Mislim da ces modele koje si postavio tesko naci u Beogradu. Ono sto ima na sajtu poklon ducana i ono sto imaju u radnji se obicno ne poklapa.
Sto se mog iskustva tice ono je pozitivno. Vlasnik sam modela N1 godinu dana i Gaza 14 manje od mesec dana. N1 nosim svakodnevno i nije bilo problema. Oba sata imaju kozne kaiseve koji su blago receno ocajni. Jedina dobra stvar je sto ne poprimaju neprijatne mirise ni za vreme najvecih vrucina. Kvalitet izrade je po meni vise nego dobar a utisak koji ostavljaju na mene je jos bolji. Sto se svajcaraca tice mislim da za te pare neces moci kupiti automatik. Moj ti je savet da stavis pare u dzep i zaredjas po radnjama. Kad budes video "tvoj sat" neces morati mnogo da se razmisljas. Mani se slika i ne kupuj sat dok ga ne stavis na ruku.
Registracija
Help

7Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi