Prikaz rezultata 1 do 6 od ukupno 6
Like Tree7Likes
  • 1 Post By gygy-t9
  • 1 Post By umbra
  • 2 Post By umbra
  • 3 Post By Zoran_bg

tema: Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu

  1. #1
    Mlađi član Avatar korisnika gygy-t9
    Član od
    17.1.2012.
    Poruke
    95
    Lajkovi
    92
    Reputacioni uticaj
    13

    Određen forumom Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu

    Velki pozdrav svima,dosta sam citao po forumima i razmiosljao, a i naucio neke osnovne stvari, koji sat da sebi pridodam u kolekciju zahvaljujuci vama ali da to bude automatik do 250e ili 300e,i da ne bude japanac ,
    vas ima dosta sa iskustvom i znanjem vecim nego moje, mala pomoc oko kupovine Vostok sata,da li je neko kupovao nesto od njih,i kakva su vam iskustva sa tim satovima sa automatskim mehanizmom 2426 ili 2432 ili ako neko ima bolji predlog za nekog svajcarca. Naravno izbegao bih kupovinu preko onlajna ,malo me je strah.
    Uzgred, duzan sam svima vama da posaljem slike svoje kolekcije satova,neki su mi na servisu pa hocu da ih sve zajedno prikazem ima tu i rusa i svajcaraca i poneki japanac .
    Evo nesto sto bi se meni dopalo

    Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu-expedition-5083-sil-black.jpgPomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu-maxim-gorky-4086w.jpgPomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu-rocket-5045-w.jpgPomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu-rocket-5047-w.jpgPomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu-rocket-n1-2426-2205047-big.jpg

    a necete verovati probao sam i ovo cudo za ekranoplan nisam verovao da ovaj sat moze da bude tako udoban za nosenje bez obzira na svoju robusnost i ako prelazi gore navedenu "evro" granicu.
    Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu-2432-01-5454108__05243_zoom-1-.jpg
    poz. i unapred hvala
    Nick likes this.

  2. #2
    Član Avatar korisnika umbra
    Član od
    18.10.2011.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    297
    Lajkovi
    899
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    20

    Određen forumom re: Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu

    Sigurno već znaš da je "Poklon dućan" zastupnik Vostoka Europe.Muški satovi - Vostok - Poklon Dućan Kod njih imaš u ponudi seriju Vostok Europe čija fabrika je u Litvaniji, i u čijim satovima su japanski Miyota mehanizmi, (u Ekranoplanu takođe). Za izvorno ruski Vostok ne znam, ali imaš dosta o tome u delu foruma "Ruski satovi". Nedavno sam postavio tamo i temu "Katalozi ruskih satova u PDF"...skini ih, u njima imaš detaljne podatke o svim mehanizmima koji se ugrađuju.

    Ako voliš ruske satove, onda kupi neki od njih, jer ćeš biti na grdnoj muci odlučujući se između njih i švajcaraca. Imaš dosta tema i o kupovini satova u određenim cenovnim rangovima. Meni lično Vostok satovi imaju neverovatno dobar dizajn, i tiha patnja mi je žuti Vostok Europe Anchar.
    Poslednja ispravka: umbra (25.5.2012. u 8:21)
    Serb likes this.
    ...požuri polako...

  3. #3
    Član Avatar korisnika umbra
    Član od
    18.10.2011.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    297
    Lajkovi
    899
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    20

    Određen forumom re: Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu

    Da, i jedno pitanje...zašto ne japanci, kada se zna da oni daju najviše po pitanju kvaliteta za uloženi novac, mnogo više od švajcaraca i ostalih. Ovde mislim na nama dostupan budžet u kom si i ti, druga stvar je kada su u pitanju neki od prestižnih i daleko skupljih brendova. Budi siguran da će SEIKO i CITIZEN, na primer, za 300E dati skoro za celu klasu kvalitetniji model od konkurencije, posebno kada su automatici u pitanju.
    backarelli and Serb like this.
    ...požuri polako...

  4. #4
    Novi član
    Član od
    7.8.2008.
    Poruke
    12
    Lajkovi
    16
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom re: Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu

    Vostok Europe je ugradjivao mehanizme 3 razlicita proizvodjaca (prepisujem iz uputstva za upotrebu koji ide uz sat)
    Citizen OS 22 (kvarcni mehanizam koji se ugradjuje u hronografe), NH25a made by SII (sta god SII znacilo) i Vostok. Satovi sa Vostokom imaju 32 rubina i providni zadnji poklopac pa ces ih lako prepoznati. Nemoj mnogo da slusas prodavce jer nisu bas upuceni. Mislim da ces modele koje si postavio tesko naci u Beogradu. Ono sto ima na sajtu poklon ducana i ono sto imaju u radnji se obicno ne poklapa.
    Sto se mog iskustva tice ono je pozitivno. Vlasnik sam modela N1 godinu dana i Gaza 14 manje od mesec dana. N1 nosim svakodnevno i nije bilo problema. Oba sata imaju kozne kaiseve koji su blago receno ocajni. Jedina dobra stvar je sto ne poprimaju neprijatne mirise ni za vreme najvecih vrucina. Kvalitet izrade je po meni vise nego dobar a utisak koji ostavljaju na mene je jos bolji. Sto se svajcaraca tice mislim da za te pare neces moci kupiti automatik. Moj ti je savet da stavis pare u dzep i zaredjas po radnjama. Kad budes video "tvoj sat" neces morati mnogo da se razmisljas. Mani se slika i ne kupuj sat dok ga ne stavis na ruku.

  5. #5
    Novi član
    Član od
    8.2.2012.
    Lokacija
    Novi Beograd
    Poruke
    21
    Lajkovi
    9
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom re: Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu

    Za te novce možeš da razmisliš o Steinhart satovima. S tim što ih nema u prodaju kod nas, pa ti ne gine online kupovina, ali su veoma pouzdani što se tiče dostave. E sad ako bi imao nekog u inostranstvu, da poručiš na tu adresu, a da platiš odavde, mogao bi za 300 evra (bez PDV i transportnih troškova) da dobiješ kvalitetan sat sa ETA mehanizmom (automatik ili navijač)

  6. #6
    Mlađi član Avatar korisnika gygy-t9
    Član od
    17.1.2012.
    Poruke
    95
    Lajkovi
    92
    Reputacioni uticaj
    13

    Određen forumom Re: Pomoc za kupovinu Vostok sata ili nesto bolje u tom rangu

    ljudi svi ste u pravu, za stainhart sat znam jako dobro,ima moj brat hteo sam i ja sebi da uzmem ali se desilo nesto ne predvidjeno,tako da sam odlucio da sacekam jos neko vreme,mogu da ga nabavim preko nekog iz inostranstva a to ce sacekati.
    nisam ljubitelj seiko satova imam jedan navijac jako je dobar samo mi je staklo na njemu osteceno dosta je star i on ceka da se servisira vreme mu je,mislim da ce morati i opruga da se zameni,prikazacu ga samo da ga uslikam.
    interesovalo me je vase iskustvo sa vostok satovima koji imaju ruski mehanizam, dopao mi se njihov dizajn a i cena je pristupacna,nisam obisao sve radnje od poklon ducana,nadam se da nisu sve prodali barem da ih probam kako stoje na ruci,mene je najvise zainteresovao N1 sa 2426 mehanizmom,sobzirom da satove ne skidam i dok radim,mislim da ce oni biti najbolji za mene
    paznju mi jeprivukao i jedan svajcarac iako je cena veca nego sto sam je naveo,kandino automatik sa etom,video sam ga u BPM-u nisu ga postavioli na sajtu sad im je nesto novo stglo,vece je kuciste sa koznom narukvicom,probao sam ga i jako mi doro lezi na ruci,otici cu sutra da vidim koji je model pa vam javljam,mozda i uradim nesto.
    woodman

Slične teme

  1. Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
    By Vladan Stevanovic in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 538
    Poslednja poruka: 29.9.2021., 18:28
  2. Casio Edifice 527 ili nesto bolje za te pare
    By Punisher in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 15
    Poslednja poruka: 4.5.2018., 13:06
  3. Potrebna pomoc u izboru sata. Festina, Jacques Lemanes ili nesto trece?
    By nikolica bez prikolice in forum Pomoć pri kupovini satova
    Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 24.2.2012., 3:02
  4. Savet za kupovinu sata do 350 e.
    By Arshavin in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 23.7.2011., 12:16
  5. Pomoc za kupovinu Citizen satova u Americi
    By Johny in forum Ronilački satovi
    Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 6.2.2011., 9:37

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •