Ima ovo logike.
Ja sam uvijek za bolji(skuplji) sat ili za onaj koji se kupcu baš sviđa(naravno,ukoliko to džep dozvoljava).
Ima ovo logike.
Ja sam uvijek za bolji(skuplji) sat ili za onaj koji se kupcu baš sviđa(naravno,ukoliko to džep dozvoljava).
Jedino sa cime se ne slazem je ovo u vezi stkla na Seiko satovima. To jeste mineralno ali je ojacano i ne grebe se bas tako. Cini mi se da je cak i bolje od safirnog na jeftinijim satovima. Monster je sat koji malo ljudi ostavlja ravnodusnim, ili ti se ne svidja nimalo ili te odusevi
Ne slazem se ni sa jednim delom shadeovog teksta osim ovog koji govori o kvalitetu Seika.
O ukusima i o wow efektu ne vredi raspravljati to je stvar pojedinca.
Kada bih kupovao sat po wow efektu uzeo bih neki Diesel od 55mm.
Za 30k (tacnije za 20k dinara) ne moze se kupiti bolji in-house automatik od Seiko Monstera.
Drugi sat ima bolji mehanizam i narukvicu.
I ako se odlučiš za prvi sat ( 007 ) kupi slobodno K verziju, nemoj bacati pare.
Poslednja ispravka: skydrummer (7.9.2013. u 1:05)
Kad smo kod stargate-a, meni je ovaj beli najlepši. Pravo osveženje u moru divera sa crnim ciferom.
![]()
Jeste, i meni je najlepsi.
Koliko vidim dostupan je na creationwatches, tako da ckvrlj eto teme za razmisljanje.
Seiko Diver's 200m Automatic SKZ323K1 SKZ323 SKZ323K Men's Watch
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ma razmišljam ja već danima, video sam da ga ima na creationwatches, al sam se otrošio na monstera pa me to trenutno koči.![]()
Pozdrav svima, burazer hoce da kupi sat do cifre od 20.000 dinara.
hoce da kupi neki pouzdan , da dobije povoljan odnos kvaliteta i cene, da pritom ima celicnu narukvicu i crnu pozadinu., jednostavan izgled bez previse detalja unutar samog sata ali opet da ne bude previse jednostavno. trenutno nosi Casio amw 103 i zadovoljan je sa njim , ali bi presao na neki 'ozbiljniji' sat koliko mu ta cifra od 20.000 dopousta.
Naravno odgovarao bi mu i jeftiniji ako ima u ponudi..
unapred hvala, ocekujem predloge.
poz
p.s. ako tema nije na pravom mestu, molim admina da prebaci i pritom me obavesti . hvala
pas
Pregledaj sledeću temu-Sat do 200 evra - POMOC u izboru
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi