jole777 kaže:
Ako hoces skupe satove juri prave brendove Iwc, Rolex, Zenit, JLC..... batali stotine dijamanata za 500 dolara....I polako prelistaj forum, imas podforum za svajcarce oni su dosta skupi i kvalitetni pa ces naci nesto...
List Price: $6,300.00 Price: $577.50 FREE One-Day Shipping & Free Returns. Details You Save: $5,722.50 (91%)
Ovo pod hitno mora u smesne oglase![]()
VLADANE P... jesi ti bio u tim Amerikama pa tako pricas. Tamo to tako ide, ti bre bas nista ne znas![]()
Kod satova je to obično fora za uzimanje para, a 'brenovi' kod kojih se može dobiti popust od 70% su obično kineski satovi sa tzv. crne liste. U pitanju su prevaranti koji naprave neke nabudžene modele, pa ih prvo valjaju za 1000$, da bi onda supstili cenu na npr. 200-300$, iako njihove kante ne vrede ni 20$. Lakša varijanta ove prevare je da odmah počnu od nižih cena, ali navedu da je popust čak 70-80%, iako satovi nikada nisu toliko ni koštali.
Evo šta je o tome napisao Vladas:
Ovu temu obavezno treba pročitati: Crna lista proizvođača satova
Sa ogromnim popustima se mogu naći samo kante, a pravi satovi ne.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Evo teme koja se bavi popustima: Promocije, akcije i "dobre ponude" za kupovinu satova
Pregledaj one brendove koje sam ti rekao , pa ako naletis na ovolike popuste javiI vi ne napadajte decka mozda voli dijamante
![]()
Inace,u USA su tenutno zaista ogromni popusti na sve i svasta zbog Dana zahvalnosti.
Edit:400-ti post.![]()
Ne znam šta voli, ali naveo je da hoće da jedan kupi za sebe, a drugi da proda. Trgovina jeste legitimna aktivnost, pa sam zato i stavio link na onu temu o promocijama i akcijama ako nešto znači, jer ne umem da pomognem na drugi način. S druge strane, onoliki popust je siguran znak da je u pitanju običan lopovluk.
Bookmarks sajtovi