Jeste da je proslo dve godine ali evo da i ja podelim svoje iskustvo o Hector satu, mozda ce i dalje neko listati postove i interesovati se...

Nadam se da ce moje licno (pojedinacno) misljenje imati neku tezinu jer cu izneti svoj komentar kao vlasnik Hector sata

Posedujem Hector sat jos malo pa dve godine (dobio sam ga na poklon). Tada mi je bila to nepoznata marka i bio sam malo skeptican zbog njegove cudne nijanse braon boje jer sam se plasio da ce poceti da tamni i menja boju ukoliko bude nekvalitetan. Medjutim, moja iskustva su pozitivna. Nisam imao do sada nikakvih problema niti zamerki na kvalitet i sam rad sata. Do dana danasnjeg je apsolutno tacan, narukvica (kozna braon) je ista kao i prvog dana, a staklo i kuciste jako dobro odolevaju spoljnim uticajima, ogrebotinama i udarima.

Ono sto mogu reci o tom satu (i njihovim modelima generalno) jeste da je zanimljivo lep model i jedinstveno neobican. Nije monoton (svi lice jedan na drugog) kao vecina satova u tom rangu.
Moja iskustva su pozitivna sa tim satom.

Takodje, posedujem i Casio Line Age jos od 2003. godine i za njega apsolutno nemam zamerki. Prakticno deset punih godina besprekoran sa tri zamene baterije. Spoljasnji izgled kucista i narukvice, ne bas kao da je sada kupljen (ima jednu ili dve ogrebotine na staklu) ali izuzetno ocuvan (sto svedoci u korist njegovog kvaliteta) i pored svakodnevnog konstantnog nosenja dok nisam presao malo na "modni" sat koji sam gore pomenuo.

To su neka moja skromna iskustva.