Citajuci ovaj post morao sam da ostavim svoj komentar na konstataciju da Lojpurov odgovor nije vredan ili kvalitetan jer je zastupnik nekog brenda. Ovaj zakljucak apsolutno nije na mestu! Nisam primetio da je favorizovao taj brend ciji je zastupnik vec je dao realne komtare da ne treba uzdizati Casio toliko visoko iznad drugih kao brend koji je znatno kvalitetniji od ostalih pomenutih.Zar nije cinjenica da je Casio najprodavaniji sat na nasem trzistu samo zato sto je i jedan od retikih brendova gde mozete kupiti sasvim solidan sat za 2.000 dinara?! Da li to znaci da drugi nisu dobri samo zato sto nemaju satove u toj klasi?
Ja sam ponosni vlasnik Casio sata u titanijumskom kucistu koji me sluzi izuzetno sada vec deseta godina. On mi je i najdrazi u mojoj kolekciji i apsolutno sam pristalica tog brenda, ali je cinjenica da Casio nema zaokruzenu proizvodnju.
Pored Casio brenda imam i Fosil koji brilira svojom lepotom i sat Sector SGE 650 ciji kvalitet se vidi na svakom pogledu. Od skora (2-3 godine) sam i vlasnik Hector H sata koji je cinimi se cak i kupljen kod Lojpura. Takodje prelep sat, ali po stilu sasvim drugaciji. Ima izuzetnu neobicnu lepotu i eleganciju.
Sve ovo govori da su svi ti brendovi u toj klasi do 15.000 dinara (iskljucujuci Secotor) na pohvalnom nivou i da je sve samo stvar ukusa i raspolozenja prilikom kupovine sata. Nisam nikada imao problem ni sa jednim satom (ukljucujuci i Seiko 5 automatik koji imam od 1988.godine) osim zamene baterija tako da i ta garancija od dve godine sasvim gubi smisao. Ipak ovo ne mogu reci za Swatch satove (nekada vrlo atraktivnim u aluminijumskom kucistu) koje sam kupio dva puta i oba puta nisu izdrzali ni garantni rok.
Dakle, moje misljenje - svi brendovi koje ste pomenuli su sasvim korektni i u toj klasi je nepotrebno komentarisati kvalitet, bitno je izabrati samo sat cijom lepotom ces se oduseviti svaki put kada ga pogledas na ruci, sve drugo u narednih 10 godina je nebitno zar ne?
Pozdrav,
Registracija
Help

12Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Ali malo cu prosetati forumom i videti da li sam u zabludi

Bookmarks sajtovi