http://i162.photobucket.com/albums/t...-1AV_thumb.jpg
a ovaj? sta Vi mislite o njemu?
http://i162.photobucket.com/albums/t...-1AV_thumb.jpg
a ovaj? sta Vi mislite o njemu?
Lep i kvalitetan.Kao sto ce ti mnogi reci,odnos ulozeno-dobijeno kod casio satova je je odlican.
Hvala Vam!
Da.Lojpurovo razmišljanje bi imalo veću težinu da nije zastupnik brenda koji brani.
Crystal Time
Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd, Srbija
Tel. +381 11 630 2013
E-mail:darko.lojpur@crystaltime.rs
Web: http://www.poklonducan.com
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Citajuci ovaj post morao sam da ostavim svoj komentar na konstataciju da Lojpurov odgovor nije vredan ili kvalitetan jer je zastupnik nekog brenda. Ovaj zakljucak apsolutno nije na mestu! Nisam primetio da je favorizovao taj brend ciji je zastupnik vec je dao realne komtare da ne treba uzdizati Casio toliko visoko iznad drugih kao brend koji je znatno kvalitetniji od ostalih pomenutih.Zar nije cinjenica da je Casio najprodavaniji sat na nasem trzistu samo zato sto je i jedan od retikih brendova gde mozete kupiti sasvim solidan sat za 2.000 dinara?! Da li to znaci da drugi nisu dobri samo zato sto nemaju satove u toj klasi?
Ja sam ponosni vlasnik Casio sata u titanijumskom kucistu koji me sluzi izuzetno sada vec deseta godina. On mi je i najdrazi u mojoj kolekciji i apsolutno sam pristalica tog brenda, ali je cinjenica da Casio nema zaokruzenu proizvodnju.
Pored Casio brenda imam i Fosil koji brilira svojom lepotom i sat Sector SGE 650 ciji kvalitet se vidi na svakom pogledu. Od skora (2-3 godine) sam i vlasnik Hector H sata koji je cinimi se cak i kupljen kod Lojpura. Takodje prelep sat, ali po stilu sasvim drugaciji. Ima izuzetnu neobicnu lepotu i eleganciju.
Sve ovo govori da su svi ti brendovi u toj klasi do 15.000 dinara (iskljucujuci Secotor) na pohvalnom nivou i da je sve samo stvar ukusa i raspolozenja prilikom kupovine sata. Nisam nikada imao problem ni sa jednim satom (ukljucujuci i Seiko 5 automatik koji imam od 1988.godine) osim zamene baterija tako da i ta garancija od dve godine sasvim gubi smisao. Ipak ovo ne mogu reci za Swatch satove (nekada vrlo atraktivnim u aluminijumskom kucistu) koje sam kupio dva puta i oba puta nisu izdrzali ni garantni rok.
Dakle, moje misljenje - svi brendovi koje ste pomenuli su sasvim korektni i u toj klasi je nepotrebno komentarisati kvalitet, bitno je izabrati samo sat cijom lepotom ces se oduseviti svaki put kada ga pogledas na ruci, sve drugo u narednih 10 godina je nebitno zar ne?
Pozdrav,
Marko, dobrodosao na forum.
Bice nam zadovoljstvo da ucestvujes u diskusijama i nadam se da cemo se lepo druziti.
Za pocetak, mozes nam predstaviti svoje satove u temi Galerije satova članova foruma
Za pocetak, slikaj ih zajedno obavezno,to nam je neki obicaj, mi to ovde posebno volimo.
Sve najbolje i jos jednom dobrodosao.
Poslednja ispravka: bezbi (24.12.2013. u 0:31)
Ako pročitaš pažljivije post na koji reaguješ videćeš da se kvalifikacije koje ti navodiš nigde ne pojavljuju.
Napisano je -''Lojpurovo razmišljanje bi imalo veću težinu''
To je malo drugačije.
Jel' da?
Druga stvar-ovaj boldovani deo.
Grešiš.
Upravo je neophodno komentarisati kvalitet da bi završni deo tvog posta (plavim slovima,sa kojim se ,inače, slažem) imao šanse i da se ostvari.
I tvoje mišljenje bi imalo veću težinu da nije bazirano samo na ličnom (pojedinačnom) iskustvu.
I...Da...
Dobrodošao![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
verovatno je covek dobro razmislio.par godina pa onda napisao post.
Uh covece,
ovde se sve meri tezinom
Potsetili ste me na mog profesora koji je svojevremeno u svojoj knjizi napisao: Kvalitet tastature je direktno povezan za njenom robusnoscu i tezinom![]()
Ok, svakako cu slikati svoje satove i ispostovati pravila foruma, i ...
bolje vas nasao!
Zato sam i postao clan foruma, zar ne? Da bih ovo moje licno iskustvo prosirio i obogatio a onda mozda i promenio misljenje da u toj klasi satova od oko 100e a u brendovima koje ste pomenuli gore u postu moras imati bas malo srece da bi kupio sat sa kojim ces imati u narednih par godina problema zbog kvaliteta....
Mada sam ja jedan od takvih (i to dva puta), i dalje verujem da je bio samo baksuzan dan u pitanju a ne nekvalitet Swatch sataAli malo cu prosetati forumom i videti da li sam u zabludi
![]()
Poslednja ispravka: RUS (29.12.2013. u 13:51)
Jeste da je proslo dve godine ali evo da i ja podelim svoje iskustvo o Hector satu, mozda ce i dalje neko listati postove i interesovati se...
Nadam se da ce moje licno (pojedinacno) misljenje imati neku tezinu jer cu izneti svoj komentar kao vlasnik Hector sata
Posedujem Hector sat jos malo pa dve godine (dobio sam ga na poklon). Tada mi je bila to nepoznata marka i bio sam malo skeptican zbog njegove cudne nijanse braon boje jer sam se plasio da ce poceti da tamni i menja boju ukoliko bude nekvalitetan. Medjutim, moja iskustva su pozitivna. Nisam imao do sada nikakvih problema niti zamerki na kvalitet i sam rad sata. Do dana danasnjeg je apsolutno tacan, narukvica (kozna braon) je ista kao i prvog dana, a staklo i kuciste jako dobro odolevaju spoljnim uticajima, ogrebotinama i udarima.
Ono sto mogu reci o tom satu (i njihovim modelima generalno) jeste da je zanimljivo lep model i jedinstveno neobican. Nije monoton (svi lice jedan na drugog) kao vecina satova u tom rangu.
Moja iskustva su pozitivna sa tim satom.
Takodje, posedujem i Casio Line Age jos od 2003. godine i za njega apsolutno nemam zamerki. Prakticno deset punih godina besprekoran sa tri zamene baterije. Spoljasnji izgled kucista i narukvice, ne bas kao da je sada kupljen (ima jednu ili dve ogrebotine na staklu) ali izuzetno ocuvan (sto svedoci u korist njegovog kvaliteta) i pored svakodnevnog konstantnog nosenja dok nisam presao malo na "modni" sat koji sam gore pomenuo.
To su neka moja skromna iskustva.
Bookmarks sajtovi