Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 19
Like Tree12Likes

tema: Hector satovi

Hybrid View

Novi član
    Član od
    18.7.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Hector satovi

Zapao mi je za oko jedan Hector sat... Naime, hteo sam da kupim Casio EF 327d

http://watchshock.com/photo/Casio/Edifice/EF-xxx/EF-327D-1A1VEF/EF-327D-1A1VEF.jpg

n
    a slici izgleda mnogo dobro, ali mi se u prirodi nije svideo uopste ... Onda sam video u prodavnici Hector sat Hector-665058

http://www.poklonducan.com/product_i..._55634_std.jpg

, koji izgleda super, pa sam hteo da Vas pitam kakav je kvalitet Hector satova?

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Određen forumom Re: Hector satovi

To nije sat koji bi se mogao preporučiti.
    Casio,Festina,Citizen,Seiko...Pronaći ćeš neki da ti se dopada a da ti i cena odgovara.
    Alexandar NV likes this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Novi član
    Član od
    18.7.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Banned
    Član od
    5.8.2008.
    Lajkovi
    2006
    Reputacioni uticaj
    0

Lep i kvalitetan.Kao sto ce ti mnogi reci,odnos ulozeno-dobijeno kod casio satova je je odlican.
    Alexandar NV likes this.

Novi član
    Član od
    18.7.2011.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Hvala Vam!

Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Da.Lojpurovo razmišljanje bi imalo veću težinu da nije zastupnik brenda koji brani.
    Crystal Time

Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd, Srbija
    Tel. +381 11 630 2013
    E-mail:darko.lojpur@crystaltime.rs
    Web: http://www.poklonducan.com
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Novi član
    Član od
    23.12.2013.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Citajuci ovaj post morao sam da ostavim svoj komentar na konstataciju da Lojpurov odgovor nije vredan ili kvalitetan jer je zastupnik nekog brenda. Ovaj zakljucak apsolutno nije na mestu! Nisam primetio da je favorizovao taj brend ciji je zastupnik vec je dao realne komtare da ne treba uzdizati Casio toliko visoko iznad drugih kao brend koji je znatno kvalitetniji od ostalih pomenutih.Zar nije cinjenica da je Casio najprodavaniji sat na nasem trzistu samo zato sto je i jedan od retikih brendova gde mozete kupiti sasvim solidan sat za 2.000 dinara?! Da li to znaci da drugi nisu dobri samo zato sto nemaju satove u toj klasi?

Ja sam ponosni vlasnik Casio sata u titanijumskom kucistu koji me sluzi izuzetno sada vec deseta godina. On mi je i najdrazi u mojoj kolekciji i apsolutno sam pristalica tog brenda, ali je cinjenica da Casio nema zaokruzenu proizvodnju.
    Pored Casio brenda imam i Fosil koji brilira svojom lepotom i sat Sector SGE 650 ciji kvalitet se vidi na svakom pogledu. Od skora (2-3 godine) sam i vlasnik Hector H sata koji je cinimi se cak i kupljen kod Lojpura. Takodje prelep sat, ali po stilu sasvim drugaciji. Ima izuzetnu neobicnu lepotu i eleganciju.

Sve ovo govori da su svi ti brendovi u toj klasi do 15.000 dinara (iskljucujuci Secotor) na pohvalnom nivou i da je sve samo stvar ukusa i raspolozenja prilikom kupovine sata. Nisam nikada imao problem ni sa jednim satom (ukljucujuci i Seiko 5 automatik koji imam od 1988.godine) osim zamene baterija tako da i ta garancija od dve godine sasvim gubi smisao. Ipak ovo ne mogu reci za Swatch satove (nekada vrlo atraktivnim u aluminijumskom kucistu) koje sam kupio dva puta i oba puta nisu izdrzali ni garantni rok.

Dakle, moje misljenje - svi brendovi koje ste pomenuli su sasvim korektni i u toj klasi je nepotrebno komentarisati kvalitet, bitno je izabrati samo sat cijom lepotom ces se oduseviti svaki put kada ga pogledas na ruci, sve drugo u narednih 10 godina je nebitno zar ne?

Pozdrav,

Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    42

Marko, dobrodosao na forum.

Bice nam zadovoljstvo da ucestvujes u diskusijama i nadam se da cemo se lepo druziti.
    Za pocetak, mozes nam predstaviti svoje satove u temi Galerije satova članova foruma
    Za pocetak, slikaj ih zajedno obavezno,to nam je neki obicaj, mi to ovde posebno volimo.
    Sve najbolje i jos jednom dobrodosao.
    Poslednja ispravka: bezbi (24.12.2013. u 0:31)
    Shmizla likes this.

Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Citat MarkoKos kaže: Pregled poruke
    Citajuci ovaj post morao sam da ostavim svoj komentar na konstataciju da Lojpurov odgovor nije vredan ili kvalitetan jer je zastupnik nekog brenda. Ovaj zakljucak apsolutno nije na mestu!

Dakle, moje misljenje - svi brendovi koje ste pomenuli su sasvim korektni i u toj klasi je nepotrebno komentarisati kvalitet, bitno je izabrati samo sat cijom lepotom ces se oduseviti svaki put kada ga pogledas na ruci, sve drugo u narednih 10 godina je nebitno zar ne?

,
    Ako pročitaš pažljivije post na koji reaguješ videćeš da se kvalifikacije koje ti navodiš nigde ne pojavljuju.

Napisano je -''Lojpurovo razmišljanje bi imalo veću težinu''
    To je malo drugačije.
    Jel' da?

Druga stvar-ovaj boldovani deo.
    Grešiš.
    Upravo je neophodno komentarisati kvalitet da bi završni deo tvog posta (plavim slovima,sa kojim se ,inače, slažem) imao šanse i da se ostvari.

I tvoje mišljenje bi imalo veću težinu da nije bazirano samo na ličnom (pojedinačnom) iskustvu.

I...Da...
    Dobrodošao
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

To je već sat.
    Preporučujem celu EDIFICE seriju posebno onaj deo koji je po ceni iznad 8000 dinara.
    23jewels and Alexandar NV like this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •