Ok, ne slažemo se. Ja ne vidim da ga je bilo ko oterao.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Ok, ne slažemo se. Ja ne vidim da ga je bilo ko oterao.
Oterali su ga administratori time sto su dozvolili da se on i drugi clanovi foruma vredjaju
Sećam se i ja da je svašta tu bilo i da je većina poruka obrisana. Ne sporim.
Ali se ne sećam da mu je iko od moderatora i vlasnika rekao da napusti forum. Na to mislim. Ta rasprava je eksplodirala, postovi su obrisani, neko je ostao, neko otišao. Iz mog ugla niko nije oteran.
Kad se zadovoljstvom preovlada nesto drugo, ne znam kako da oslovim, sujeta ili ponos, ili nesto izmedju, onda se ovako zavrsi. Umesto da se organizuje jednog dana neki skup, rucak, vecera, itd, ljudi se zbog 2-3 reci uvrede i ostane losa energija. Bez da su se sreli i popricali. Ja verujem da obojica na forumu iznose vrh ledenig brega od onoga sto znaju. Niko ne zna sve, niti ce znati sve, ali svako od svakog moze da nauci. Pitam se da li bi se uzivo potukli ako su se ovde posvadjali? Naravno da ne bi. Onda ne vidim zasto je ekran merodavniji od stvarnog zivota? I to od clanova koji su u vrhu popularnosti ovde i ciji post "dobar dan" ima tezinu, a o znanju da ne govorim.
Nadam se zakopavanju ratnih sekira!![]()
Tako je - nismo se razumeli, nisam ni ja mislio na to da je neko nekome rekao da napusti forum,ili ga banovao, ustvari, u pravu si, nisam citao tvoj post, sam je otisao sa razlogom
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Poslednja ispravka: bezbi (7.1.2021. u 9:27)
Mali tigrilo ja sam 170 km od bg,tako da moram da uglavim dan da odem do bg,najbolje bi bilo kad mi izvrsili regulaciju pa da sacekam nedelju dana da vidim kako radi.da mi neko rastavlja mehanizam nov pa to bi bilo onda katastrofa ziva za sat koji je placen 150000.Ima da ga naprave ispravnog kako znaju i umeju,necu odustati,ako treba obraticu se kome treba u slucaju da mi nesto pricaju samo.Neko pricao o nekim omikroni satovi,koji nisubpoznati,kao sto je steihart,invicta,orijent.Hocu sat,koji ima tradiciju i koji je cenjen.Za tacno vreme cemo namestiti nekako.Seiko prospex limited edition spb105j1
Radio sam na otvaranju,prodavnice Roleks u Porto Mentenegro na ulazu u Hotel Regent.ja stavljao slova Roleks na tabli,a i onaj sat unpesackoj zoni stojeci isto sam ucestvovao. I na kraj dobio cokoladu Geneva Petrovic.ja mislio Roleks ono cokolada unutra
Poslednja ispravka: Darkokacarac (7.1.2021. u 10:43)
Prelep sat. I skup, tu nema price. Svi vode neku svoju politiku sa cenama, i svaka politika je na stetu kupaca. Trenutno samo Orient ima dobar odnos ulozenog/dobijenog i niko vise.
Nadam se da ces resiti taj problem, i da je problem samo u regulaciji, i da ces ga resiti bez cimanja, svakom prodavcu je bitna i reputacija, ne verujem da ce te tek tako ostaviti na cedilu . Moj prvi post je bio da ne otpisujes sat tako lako, desavaju se greske, ja sam najboljeg drugra naterao sa kupi Tissot prc516 sa Etom 2824-2, i nije bio dobar mehanizam, cimao se bas, na kraju mu stavili nov mehanizam, pretio svim i svacim. Taj dogadjaj nije promenio ni 1% moje najbolje misljenje o tom mehaniznu. Uzgred, da bi taj Seiko bio tacan na ruci, mora da se ostavi nekoliko sekundi u plusu ma timegrapheru. Imaj na umu da mnogi serviseri podesavanje rade na 0s/d sa dial up pozicijom, pri potpunoj navijenosti. U praksi, ako tako podesis i bilo koji Seikov mehanizam, na ruci kasni.
Ovo nije samo nasa diskusija, mnogo ljudi dolazi ovde da vidi informacije koje upravo pisu clanovi i na osnovu toga se odluce za nesto. Da se ja prvi put susrecem sa mehanickim satom, i da dodjem da trazim informacije o Seikovim mehanizmima, na osnovu svega napisanog odmah bih odustao od tog mehanizma, prvenstveno zbog specikikacije na papiru. A realnost je daleko od toga, Seikovi mehanizmi su pouzdani mehanizmi, koje moze popravitii neovlasceni serviser koji ce sigurno imati delova po maloj ceni, i mehanizam koji ce imati mnogo bolju tacnost od one na papiru, pogotovu ako se sat nosi na ruci. To je sve sto bi rekao o svim Seikovim mehanizmima iz mog ugla gledanja.
Naravno da bi birao pre ovaj novi Etin 2892 sa povecanom rezervom, al nema ga u milion satova, vec samo u nekoliko, al opet su skuplji i od LE Seika. I Sellita je jako dobar izbor, voleo big da Selita sa tim klonom 28xx uradi ono sto je Eta sa tim novim 2892. Powermaticu ipak treba jos vremena da se dokaze(varijanti sa 25j, ona sa 23j je dokazala da je za izbegavanje). Pominjane su i Miyote u pozitivnom kontekstu, al sta vredi kad nemas neke poznate satove sa tim mehanizmima.
Da zavrsim, i meni smeta Seikova politika kao i Haifischu23, a onda Seiko izbaci novi mm200(naslednik tvog sata), i ja se raspametim, odusevim
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Poslednja ispravka: bezbi (7.1.2021. u 11:10)
Nije mene niko nagovorio nego sam ja resio,uzecu samo neki skup,lep i kvalitetno uradjen Seiko.Sve je dobro,regulisace se on cim se stavi na timegrapher.Mozda se stavljan6r15 i u neke jeftinije verzije Seika ali ljudi shvatite da necete dobiti taj kvalitet izrade kao za 150000.Gde god se pojavim svi mi traze daj skidaj sat,daj kljuceve od Astre i td.kad vidim za koje cene ljudi prodaju svoj Seiko na kp dodje mi da se smejem.A moj je bomba,ja drugi nisam nigde video
Hteo sam svašta da napišem, ali jok...nema svrhe.
Bookmarks sajtovi