Toliko sam se zarazio ovim forumom,pa se bojim da ce u skorije vreme da padne prinova-automatska naravno posto 5-icu ne skidam sa ruke,a i pazim da je ne izlazem vodi.malo sam cavrljao i video da budzetske dajvere monster tipa prave u Maleziji i Singapuru -mehanizme ,ali sklapaju u Kini.Inace ,ako idu na amersko trziste na ciferu mora biti oznak gde je napravljen mehanizam,kao malasya movt npr.Iskreno sam i ja hteo da postavim pitanje kvaliteta novih mehanizama u poredjenju sa starim.Slucajno sam u prolazu bio kod drugara sajdzije i odmeravao jedinu 5-icu u radnji i nesto mi se ne daje 11000 kad imam ovu moju vodopropusnu verziju,koja ipak nosi pecat jednog lepog vremena.Trazim tu i tamo radni sat,da mi ne opterecuje previse ruku kao sector.Pomalo sam se zaljubio u narandzasti monster citajuci onih 40-ak strana,ali i on je u tezinskom rangu kao i sector.da stavim to na stranu,videh na KP ponudu za 65e,isti mehanizam kao u monsteru,pa me interesuje vase misljenje.Dali se isplati kupiti ovaj sat ili da ustekam jos 130e za monstera(koji ce onda biti paradni).Mislim [posao mi ne dozvoljava da puno pazim,a nalozio sam se da kupim automatica i vratim se staroj ljubavi.dali su ti mehanizmi 7S26 bolji od ovog u mom seiku 7009-8210A ili losiji.A sto se tice pleksija,ovi nasi mi negarantuju da nece pustati vodu ,cifer kao sto ga menjas kad ti je ovaj super?Odustajem i zadrzavam ga u istom stanju,imace sta da prica generacijama.Hvala svima na pomoci.Ovo je link za sat koji me interesuje.Nadam se da smem da postavim
http://www.kupujemprodajem.com/SEIKO...ter_id=5925248
Registracija
Help

31Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi