Najbolji je sat sa kombinacijom oba.To jest kad ga nosiš na ruci navija se kao automatik,a kada ga skineš sa ruke,naviješ ručno i to je otprilike to.Imam dva takva Poljota.
Mislim da je nekoliko puta na forumu rečeno da je poželjno izbegavati manuelno navijanje automatika jer to nije baš zdravo za mehanizam.
Meni to rucno navijanje ima neku draz...navijes ga 2.3 dana si miran,a i uvek mozes da ga dovijes...
next year at this time I'll be a millionaire
Posto pravim jedan navijac za sat pade mi na pamet tema...razmisljam da je ipak satu, da bi stalno radio, potrebno posvetiti svaki dan paznju, a ukoliko neko ima vise satova potrebna je i veca paznja, pri cemu se paznja odnosi na navijanje kod satova koji se rucno navijaju, i nosenja sata koji je automatski.
Moje pitanje je sledece: Sva vam vise odgovara i sta vise volite, automatske ili satove na rucno navijanje?
Licno meni vise odgovara sat na rucno navijanje, pored toga sto mi ima poseban smek, po meni je i prakticnije naviti sat za manje od pola minuta i on ce raditi, prosek 1.5 - 2 dana.
Pa i meni izgleda prakticnije, ali jos nemam nijedan navijac pa nisam kompetentan za dalju raspravu
Nosio sam i jedne i druge, ali vise volim i lakse mi je da nosim automatik.
Ima navijac neki poseban smek, slazem se, ali mi je nekako lakse da nosim automatik.
Poslednja ispravka: RUS (2.10.2013. u 21:48)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ako čovek ima više satova - svakako je praktičniji navijač.
Ko ima jedan - onda automatik.
Ali , realno , nije problem ni sa jednim![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
...ali nije preporučljivo to često raditi.
To lutko!
Bookmarks sajtovi