Definitivno postoje kozne narukvice koje jako dugo mogu da traju,ali mislim da su metalne sto se toga tice ipak ne prevazidjene.
Iskreno nosim sat sa metalnom narukvicom jako dugo i ponekad na jako niskim temperaturama i nikad mi nije smetala .

Po mom misljenju to je stvar ukusa da li odabrati koznu ili metalnu moj svet je ako se kupuje sat uvek da se uzme sa metalnuom pa tek onda naknadno uzimati koznu.
Razlika u ceni pri kupovini novog sata nije preterano velika ,a ukoliko se naknadno kupuje metalna moze da bude jako skupo.
Primera radi kada kupujete nov Breitling sa koznom narukvicom u proseku je jeftiniji nekih stotinak evra od onog sa metalnom ukoliko se pak naknadno odlucite da dokupite i metalnu ,pored toga sto ce te morati da je cekate moracete i da se otvorite za nesto manje od hiiladu eura

Naravno postoje mi satove koji lepse izgledaju na metalnpj ,a postoje i oni koji lepse izgedaju na koznoj ovo bi mogao da bude primer jednog takvog Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	SeikoParker.jpg
Viđeno:	568
Veličina:	94,6 KB
ID:	3615
Tako da bi odgovr bio i jedne i druge zavisno od sata ali i od odnog sto vam lepse .izgleda.