hvala(proslo vise od sata, pa mi nije dao)
Istina. Medjutim, nekada su razlike u cenama između modela sa koznom i metalnom narukvicom neverovatne - recimo za ovaj Hamiltom o kome govorim - model sa metalnom je bio vise nego 2x skuplji od istog sata s koznom narukvicom... pa onda dodjoh na genijalnu ideju da narucim preko neta neku metalnu, za do $30, ali nema nigde od 16mm, sto prethodno nisam proverio.
Moram da kazem da su ostavili tako los utisak, da sumnjam da cu ikada ista od njih kupiti. Prvo su mi rekli da nisu sigurni da li se taj model proizvodi sa metalnom narukvicom, a kada sam im dao onu serijsku oznaku modela narukvice, koju sam video na sajtu Hamiltona, pogubili su se, samo sto me nisu pitali otkud znam taj tajni podatak.Pa onda sve to muljanje sa mozda moze, mozda ne moze, a cenu nisu znali da mi kazu ni okvirno. Ostavljaju utisak da su kranje nestrucni, da ne znaju sta prodaju, da imaju losu saradnju s proizvodjacem i, na kraju, da su potpuno nezainteresovani da se potrude i prodaju nesto sto nemaju na poliici... Ne bih voleo da sa njima imam posla oko neke reklamacije ili servisa...
poz!
Registracija
Help

7Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

(proslo vise od sata, pa mi nije dao)
Pa onda sve to muljanje sa mozda moze, mozda ne moze, a cenu nisu znali da mi kazu ni okvirno. Ostavljaju utisak da su kranje nestrucni, da ne znaju sta prodaju, da imaju losu saradnju s proizvodjacem i, na kraju, da su potpuno nezainteresovani da se potrude i prodaju nesto sto nemaju na poliici... Ne bih voleo da sa njima imam posla oko neke reklamacije ili servisa... 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi