Evo Simo, ja ću da editujem poruke.
Inače, visoka cena originalne metalne narukvice koja se naknadno kupuje nije novina. Upravo zbog toga se i preporučuje kupovina sata sa metalnom narukvicom jer se prvobitna ušteda od par desetina $ ili € kasnije gubi ukoliko se mora ili želi nabaviti originalna metalna narukvica. Postoje izuzeci, recimo kod ruskih satova gde su metalne narukvice relativno jeftine, do 40-ak €.
Što se tiče odgovora uvoznika, ne znam šta da kažem. Sumnjam da im u doba naprednih sredstava komunikacije, kao što je recimo elektronska pošta, treba dve nedelje da postave jedno pitanje, a još manje sumnjam da jednom proizvođaču kao što je Hamilton treba dodatne dve nedelje da odgovori na pitanje. To su više kao ono, jelte... priče za malu decu. Možda treba vremena za isporuku, pošto pretpostavljam da se roba uvozi svega par puta godišnje, ali nikako za jedno pitanje i odgovor na isto.
@Igor
Probaj da pitaš u BPM-u dal mogu da ti naruče originalnu i koja bi joj bila cena, mislim da je to najbolje rešenje. A kao što je watchmag rekao, sumnjam da bi lepo izgledalo sa luftom po ćoškovima.
Pozdrav
Registracija
Help

7Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi