Hvala ti puno na preporuci ovo je jako dobar sat, ma ne dobar ovo je perverzija, znam jer moj prijatelj ima U1000 (EZM6) mada ja nesto ne gotivim Sinn-ov dizajn sto se tice tehnologija koje ulazu mislim da s njima ne moze nitko.
Ja trenutno koristim ORIS Titan Chronograph 100bar. i ne da sam prezadovoljan vec ga zelim ponijeti sa sobom "na onaj svijet", toliko sam prezadovoljan da ga u zadnje vrijeme nosam svkodnevno jedino sto ja sam slabe gradje pa mi na goloj ruci izgleda kao "zidni sat", to mi ne smeta jer jadnostavno obozavam ovu uru.
pored IWC-a i Breitlinga gledao sam ORIS Pro Diver ali ne da mi je ogroman cak sam se zezao sa prodavcem da ga probam na nozni zglob i posteno bio sam musterija za ovu uru ali jedino ga mogu nositi na bicepsu , pa sam se iz tog razloga odlucio za IWC ili Breitling i apsolutno si u pravu za njih da su sminka zbog toga se i dvoumim jer zelim da sa svojim satom poslije treninga mogu otici i u restoran da a da ne izgledam kao vojnik(G-Shock stile),jer i ORIS ne zaostaje u ljepoti cak sta vise meni je i ljepsi od IWC i od Breitling-a.
Posteno da ti kazem velika mi je zelja IWC jos dok sam bio mladji sanjao sam ingenieur, za mene IWC je vise od ure zajedno sa JLC, AP, A.Longe & Sohne i Breguet jednostavno to su umjetnici sa drugog svijeta, stoga trenutno mogu da izdvojim za IWC pa mi je ostvarenje pred ocima,a sa druge strane veliki sam fan Breitlinga zbog njihove filozofije i cinjenica da svaki breitling ja COSC.
Izvini ako sam te davio i peglao ali jednako mi je bitno da sat je pouzdan, kvalitetan za ronjenje ali i da je lijep ustvari prelijep. Stoga sam iskljucivo zainteresiran za jedan od ova dva pa sam se zato javio ukoliko je neko imao iskustva sa jednim ili oba ova sata.
Jos jednom ti hvala mnogo jer se uistinu bezprijekorno trudis i jako si susretljiv hvala ti jos jednom
sve najbolje
Sanin