Zdravo bavim se apnejom tj. slobodnim stilom ronjenja i sportsko ronjenje.
interesuje me da li je neko imao iskustva sa ova dva sata imam namjeru da kupim jedan od njih ali kad sam istrazio na kraju shvatam da dobijem samo razliku u tome da IWC Aquatimer je 2000 m, a Breitling Avenger Seawolf 3000 m , te u cijeni i etiketi proizvodjaca, ono oko cega se kolebam jeste da su oba sata bazirana na ETA mehanizmima tuniranim od strane proizvodjaca, IWC je IWC ali isto tako i Breitling je Breitling, pa bio bih jako zahvalan ukoliko je neko imao iskustva sa ovim urama, shvatam tehnologije ulozene u ove ure helijumsko punjenje radi balans unutrasnjeg i vanjskog balansa pritiska na sat, jednosmjerni rotirajuci prsten sa zakljucavanjem, takodjer da je Breitling kao inace chronometre ali i IWC se ne bavi samo urarstvom kao haute horlogerie vec i kao inzinjerstvom vrhunskih instrumenata za mjerenje ne samo vremena vec i drugih mjernih jedinica........itd....itd.....Gledajuci na velicinu jedne i druge manufakture realno to je tu negdje u 5 deka pa me zato interesuju iskustva sa ova dva sata kao sto sam naveo ranije.
unaprijed hvala
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi