U redu, hvala još jednom na odgovorima.
U redu, hvala još jednom na odgovorima.
Danas sam svratio do časovničara, ali sam bio u prolazu nije bio sat kod mene. Rekoše servis mehanizma oko 1700-1800 dinara, naravno ukoliko je samo to, nije potrebno nešto menjati. Poliranje pleksija 300 dinara, a narukvice idu od 500 dinara pa na gore. Sve u svemu prihvatljivo, ako ne treba da se radi još nešto. Prvi dokon novac i ide sat na popravku.![]()
Rekoh ti ja....u 2500 mora sve da stane. I imati ces lep satic.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Sto se tice poliranja pleksija to mozes uraditi i sam ako nema neke oranicevrlo je lako, ja sam kupio bio sebi polir pastu jer dok sat po sat odnesem da mi ispoliraju odose pare
Imas u mojoj temi i kako sam radio pa mozes videti![]()
Kod mene u Topoli nov pleksi je oko 500-600 din, tako da poliranje ne dolazi u obzir.
pa dobro svako ima svoju racunicuja sam platio oko 1000 dinara ogromnu tubu paste, nesto smesno za smirgle i odradio sve svoje satove, kao i od prijatelja ako dodju a imaju izgreban pleksi, plus ako ga ogrebem odma ga sam sredim
Posteno receno ja slabo volim da nosim sat nekome i da mi tamo stoji, takav sam
![]()
Za sada nazalost sve stoji. Mozda bi do sada i sve bilo gotovo da nije u medjuvremenu nastao jedan problemcic sa autom. Cekam da vidim koliko ce to da mi izbije novca iz dzepa.![]()
samo polako, bitno je da se uradi jednom tomanje vise svima nama iskoci ponekad nesto sto nam probije budzet
![]()
Pozdrav svima, tek sam se uclanio na forum, unapred se izvinjavam ako nesti nisam uradio kako treba. Naime potrebna mi je pomoc oko restauracije dzepnog sata, rec je o satu marke "PALLAS" REMONTOIR ANCRE DE PRECISION. vec sam ga nosio kod casovnicara ali slaba vajda, nisu mogli da ga poprave, sat je jako star pa ne postoje rezervni delovi a ni polovni zamenski kako kazu, od delova mu nedostaje igla za stelovanje klatna i igla za sekunde, osovina klatna je u jako losem stanju. O tom satu je vec pisano na forumu, evo linka Info o satu marke REMONTOIR ANCRE DE PRECISION svaka pomoc je dobro dosla. Hvla u napred
Ajde da pitam i ovde, svežija je tema... dedin sat koji bih voleo da nosim. Pitanje je da li je popravka moguća, deda je ušao u hidroelektranu sa njim i namagnetisao se, baba kaže da ga je neko nosio na popravku ali ništa nisu uradili. Pod uslovom da je popravljiv, šta mislite o restauraciji? Staklo je ok, ima par ogrebotina, to i nije problem, na metalu je počela pozlata da se skida, verujem da se lako skine cela, cifer me najviše brine, dosta je popao...U pitanju je Ova Omega Geneve https://drive.google.com/file/d/0B9b...p=docslist_api. Hvala.
Bookmarks sajtovi