Sat je odlican ,sa famom ili bez nje . Mislim jedino da ces imati dosta posla oko njega , sta su ti rekli majstori kod kojih si sredjivao svoju omegu, da li si mozda razmisljao o slanju u njihovu fabriku.
Sat je odlican ,sa famom ili bez nje . Mislim jedino da ces imati dosta posla oko njega , sta su ti rekli majstori kod kojih si sredjivao svoju omegu, da li si mozda razmisljao o slanju u njihovu fabriku.
Sat je inace leteo godinama na ruci njegovog oca u prvim mlaznim avionima F84 thunderjet i F86 Sabre nije na MiG ovima, to znam pouzdano zatim u helikopterima svim koje smo imali tih godina, prosao je taj sat sito i reseto.Majstor koji mi je sredjivao Omegu sredjuje i ovaj. On misli da ce sve biti ok i vise nego ok. sad je na meni da vremenom nabavljam originalnu krunicu koja je na jednom mestu 100e, nije bas malo, zatim koronu koja je polovna 40e, sto mi je prihvatljivo. Mada sacekacu prvo da vidim kako izgleda kad je on zavrsi, sta god moze i koliko moze a znam da je to mnogo. Zelim isto tako da sat zadrzi svoj vintage izgled, jer nemam vintage sat, Geneve je sredjena da je sada kao potpuno nov sat iako ima 40tak godina. Bitno mi je pod broj jedan da sa mehanizmom sve bude ok, da ja prvo njega sredim, mada za sad izgleda da ce sve biti u redu jer sat radi, sve funkcionise. Ova tema ce trajati dugo nadam se, jer ja sat necu odjednom srediti, niti sada to zelim niti imam finansijskih sredstava za sve to jer su delovi za njega preskupi ali preskupi. Mada malo mi je i drago na neki bolestan nacin zbog toga, jer sve to daje na vrednosti satu, a i znaci da je sat redak. Sat je u skoro istom stanju u kojem je bio Seiko 5 od mog oca koji je Damir isto sredio pre neki dan, zao mi je sto nisam to sve fotografisao. Sat je vise od 30godina star a videcete ga jer Damir ima fotke nakon zavrsenog posla, koje cu postaviti ovih dana. Sat je bio urnisan
Nista, toliko za sada nadam se da za par dana slede fotke i nastavak price. Preporucujem svakom ko se dvoumi da sredi neki svoj stari dobri sat to i uradi. Zadovoljstvo ce biti mnogo vece nego da odete do radnje i kupite neki novi prosecni sat.
Poslednja ispravka: nikola0406 (15.12.2010. u 20:03)
Bravo nikola040,to je prava strast i hobi.A putovanje je jednako lijepo kao i konacan cilj (potpuno sreden sat).Uzivaj,nasao si sat vrijedan toga.
Samo naprijed, jer sigurno na kraju nećeš zažaliti niti jedan uložen dinar! Jedva čekam da vidimo prve rezultate iako ne sumljam da će ga tvo majstor tako srediti da ćemo svi ostati bez riječi.
jel ti treba pomoc vrhunskog majstora zmaja..japanca![]()
Nikola svaka cast! Ti stvarno volis da sredjujes satove, i rezultati su ti odlicni. Inace, sta da ti kazem, ovaj Tag je lepsi od Omege, i ovako nesredjen, kakav li ce samo biti kada se sredi!![]()
@Nikola
Samo napred-pratimo te.Zamoli majstora da slikama proprati akciju sredjivanja.
Da li bi mogao da nam kažeš koliko je koštalo sredjivanje Seika?
Još bolje ako to znaš po stavkama-staklo,poliranje i td.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Obecao je da ce slikati sve dok radi, inace i ovo su njegove slike koje mi je danas dao. Treba ceniti to sto je pristao da slika svoj rad, malo ljudi bi se iskreno oko toga maltretiralo, ali eto ima ko hoce. A sto se tice poliranja sve zavisi koliko rada treba, do koje mere je ostecenje, pa ti zato ne mogu reci cenu, a i sve je u dogovoru sa Damirom. Zato nemoj se ljutiti ako ti ne kazem, ali ne verujem da ces u NS naci bolji rad sto se toga tice, a to po meni nema cenu za ovakve stvari. Imas kontakt njegov u servisi pa ga slobodno kontaktiraj. I samo jos nesto da napomenem, ne zelim da ispadne da ja coveka reklamiram, nego vam prenosim svoja iskustva i svoje zadovoljstvo njegovim radom i njegovoj posvecenosti poslu do detalja. To je sve. Pozz
Poslednja ispravka: nikola0406 (16.12.2010. u 15:41)
Takav urar ZLATA vrijedi.Sretnice!
Joj i ja jedva cekam da vidim rezultat,ali iz reci majstorasam zakljucio da je sve super za sada.
Bookmarks sajtovi