Nema na cemu uvek sam spreman za pomoc
Nema na cemu uvek sam spreman za pomoc
Dobro jutro vredni narode.Imam jedno pitanje, a ono glasi ovako:zasto na seiko mom satu kvarcnom nije mi se promenio datum u 00:00h vec u 00:10?Servisirao sam ga u Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija
Stanislave
Za kvarcne satove sve između 23 i 30 i 00 30 je normalno.
Dakle-ne brini.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
simke dal timegrapher "ispušta"dal ima zvučnik dal se čuje stvarni rad ili nešto generirano??
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Vladane ne razumem pitanje najbolje ako mislim na oce dve Crte na sredini ekrana to pokazuje otkucaje SATA i na osovina tih Crte moze da se ustanovi kako Sat radi , ako pogledas sliku Videos da Göre postoji rate zatim amplitude beaterror i Parameter , u ovom merenju cifer Dole Sat ima rate od 0 sekundi amplitude su ok sa obzirom da Sat nije dugo radio a i nije navijen do kraja do kraja navijen Sat ima Öko 280 amplitude StO je Super , te dve Crte sta vidis Koje su Malo razmaknute samim tim pokazuje da je beaterror od 0,2 ms prisutan ako nema beaterrora na ekrana se vidi samo jedna Crta ustvari su dve Ali su Spojene pa se ciji kao jedna , StO je beaterror veci veci je i razmaknute na ekrana , oce isprekidane Cruise su od pomeranja polozaja Meeraal tj mikrofona koji je Jako osetljiv i reagier na svaku Dodir . Watch da Mikrofon je tu i cuje se kao i na witschiju i moze da se utisa , Ali ako bog da Images prilike da Sam isprobani spravu onako kako smo se dpgpvorili .
mali video o timegrapheru
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Krenu oni i ranije od 23.30 da se mijenjaju,a i završavaju kasnije.
Moja Tuna prebaci datum mnogo prije nego dan.
Tako da,sve je ok.
Bookmarks sajtovi