Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 56
Like Tree71Likes

tema: Popravka Vostok Amfibia sata

Hybrid View

Član
    Član od
    16.10.2013.
    Lajkovi
    99
    Reputacioni uticaj
    13

Određen forumom Re: Popravka Vostok Amfibia sata

Popravka Vostok Amfibia sata-wp_20170203_21_42_02_pro.jpgKliknite za sliku za veću verziju

Ime:	WP_20170203_21_42_02_Pro.jpg
Viđeno:	239
Veličina:	136,2 KB
ID:	129180Popravka Vostok Amfibia sata-images%5B7%5D.jpg

Pobeda, kvalitetan elegantan šest sat pobeda sa odlicnim zim 2602 mehanizmom,na dnevnom nivou dobija pet sekundi koje izgubi dok miruje preko noći u položaju cifer gore, dakle u prirodnim položaju. Ovaj sat je kvalitetan i tu se nema sta ni pričati.

Druga fotografija prikazuje amfibiju koja nije pravi ronilacki sat nego je samo odradjena u tom stilu i stvarni ronilacki sat ogroman i ruzan, ali namenski napravljen za pravog ronioca.

Stariji član Avatar korisnika Uros GT
    Član od
    23.5.2010.
    Lajkovi
    3355
    Reputacioni uticaj
    20

Citat dakovic kaže: Pregled poruke
    Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	images[7].jpg
Viđeno:	261
Veličina:	6,8 KB
ID:	129181

Druga fotografija prikazuje amfibiju koja nije pravi ronilacki sat nego je samo odradjena u tom stilu i stvarni ronilacki sat ogroman i ruzan, ali namenski napravljen za pravog ronioca.
    Evo slike koju si postavio, Rolex ili (verovatnije) Tudor, ali nije ni bitno jer je u suštini isto za ovaj slučaj, gde navodiš da nije ronilački sat iako je eklatantno da jeste, pored verovatno Agat Zlatousta.

Ako ne znaš ništa o njima kako znaš da nije ronilački?

Kao što sam i mislio, i očekivao, nisam dobio ni jedan odgovor ni na jedno od mojih pitanja, a moglo ih je biti mnogo.

Član
    Član od
    16.10.2013.
    Lajkovi
    99
    Reputacioni uticaj
    13

...ako si ocekivao zasto si onda trazio odgovore. zar mislis da je moguce izvrsiti napad na nekoga ko se usudio da napise da su amfibije / komandirci satovi nedovoljnog kvaliteta a onda traziti od te osobe neke odgovore. neces ih dobiti. mislite da sve znate i da vam niko nije ravan? pa mislite. idem ja drugari da servisiram cilindar enigmu koju sam nabavio pre neki dan a vi lepo nastavite ko i do sad.
    uzivajte

Član
    Član od
    16.10.2013.
    Lajkovi
    99
    Reputacioni uticaj
    13

ps. znam da ti nije ime jovan, no mogao si napipati zasto sam to ime napisao. nacas sam pomislio da ces povezati sa zlatoustim

Član
    Član od
    16.10.2013.
    Lajkovi
    99
    Reputacioni uticaj
    13

i dalje o meni ne znas nista a zabijas zakljucke kao da si najpametniji na svetu. mozda zaista i jesi ja to ne znam zlatni nas skajdrameru.
    a sada vama vlasnicima ovog cenjenog foruma preporucujem da me izbacite odavde nakon tri i po godine i da to bude zato sto prvi put napisah nesto sto nije vase misljenje.
    somy likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •