Ok. Hvala.
Ok. Hvala.
Ja ne uspevam da ispoliram. Koristim meki filc i polirpastu za auto ali kada zavrsim posao povrsina mi je izmedju polirane i brusene, vide se crtice. Sta pogresno radim?
Koristi pastu manje granulacije (finiju)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Granulacija nigde ne pise. Imam 2,3 polir paste za auto one bu trebalo da su super fine...jel uopste moguce napraviti onu super finu povrsinu na kojok se ne vidi iz kog je pravca polirano, sa filcom koji se kruzno okrece?
Evo i slika u velikoj su rezoluciji kada se zumiraju..sat se glanca ali ipak mi smetaju te crtice.
![]()
Poslednja ispravka: bezbi (12.9.2013. u 10:17)
Nisam baš ekspert za poliranje (polirao sam dva sata) ali bi po slikama rekao da u tvom slučaju bi trebalo šmirglom skinuti još malo ''mesa'' pa tek onda koristiti polir pastu.
Ipak sačekaj da se javi još neko sa mišljenjem.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ja sam jako zadovoljan![]()
next year at this time I'll be a millionaire
nadam se da nece smetati malo reklame ali je za dobrobit svih
poliiram satove od čelika. imam visegodisnje iskustvo u tome. isto tako i matiram delove sata. matiram u tri nivoa, grubo , fino i satenski.
poliram starim proverenim metodama ne nekim izmisljenim novim. znaci priprema pa pufne sa tri cetiri vrste paste i dobijate vise nego ste ocekivali! ! ! ucio sam od pravih majstora a ne sa interneta.
mogu na satu kombinovati ogledalo sjaj i mat finoce po zelji. kao neke narukvice skupih satova neki segmenti mat neki ogledalo, . poliram i plemenite metale, plastiku
Darko 060/599-90-10 Beograd
Moramo da proverimo, da posljemo koji sat na ulepsavanje, pa ako se dobro pokazes i mi cemo te reklamirati![]()
![]()
joppa da li si ove matirane površine postigao samo sa sunđerom za sudove ili si koristio neke paste i da li si probao možda da matiraš hrom na prstenu Amfibije ?
Inače odličan posao.
Bookmarks sajtovi