Postovani,
s'obzirom da sam danas od svojih cenjenih musterija i postovalaca ovog sajta dobio obavestenje da me gospodin Zoran Ristic javno bez cvrstih dokaza optuzio za zamenu mehanizma sata Tag Heuer eta 955.232...
Moja je duznost i obaveza kao vlasnika firme Todorovic Watch co da ulozim demant...
U svojoj karijeri nisam do sada imao ovakav slucaj,ali za sve postoji prvi put. Ja sam castan i posten covek i to cu po Hipokratu metaforicki ostati do kraja svog radnog veka,jer mi cast i kodeks moje porodice to nalaze.
Vazno je napomenuti da ja jesam uistinu servisirao satove g,Risticu,coveku koji se bavi preprodajom,malverzacijom i pakovanjem satova ,to sam znao i trebalo je da odbijem svaku saradnju sa njim. Takodje napominjem da je gospodin Zoran Ristic zbog nelegalnog poslovanja cak preko deset puta skinut sa raznih sajtova za kupovinu i prodaju,evo nekoliko nikova koje sam uspeo da sakupim za kratko vreme,(majelar,lamajer,majasamja,zoki...)i po kojim ce neko prepoznati i shvatiti o kakvom je profilu prevaranta zapravo rec.
Zao mi je sto dobijam ovakve klevete koje nisam zasluzio i pozivam sve dobronamerne poznavaoce da mi pomognu u identifikaciji mehanizma o kome je rec i za koju sam zamenu optuzen...
Ja kao vlasnik i casovnicar mislim da je gospodin Hadzi Dalibor sve rekao u linku koji je postavio....
U casovnicarsku radnju je porodica Todorovic ulozila puno truda,odricanja i znanja kako bi stekla poverenje i ugled kod sve veceg broja musterija,a ovim postom se narusava ugled ranje Todorovic Watch Co...
Gospodinu Z.Risticu ce se preko suda obratiti pravni zastupnik firme Todorovic Watch Co i tuziti ga za povredu ugleda firme klevetu...
Unapred Hvala...
S'postovanjem Dejan Todorovic Casovnicar
Registracija
Help

217Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi