Nisam bas najbolje razumeo-malo je dvosmislena poruka. Kupiti ili ne ?
Nisam bas najbolje razumeo-malo je dvosmislena poruka. Kupiti ili ne ?
Ni ja nisam razumeo. Inace, ovakav komplet je na amazonu ispod 10$ ali nece da salju za Srbiju.
Taj komplet možete i u Srbiji da kupite po prilično povoljnoj ceni. Pročešljajte malo domaće online berze.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Koliko ti to narukvica imaš za skraćivanje
Ja sam se do sada sasvim lepo snalazio i sa vrlo špicastim ženskim makazicama i Špic kleštimaDovoljno je da iglica samo malo krene pa da je ,sa druge strane,kleštima izvučeš.
Što se te alatke tiče,ako ti zaista toliko treba,možda nije loša ideja da pitaš par časovničara da ti prodaju svoju staru alatku.Predpostavljam da i oni obnavljaju alat s'vremena na vreme.
Ja sam tako došao do nekih retkih alatki za neke druge zanate.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Imate na Limundu za 500 din isti ovakav, ali ne vredi ni 50 din. Ja kupio i ne valja nista, potpuno neupotrebljivo, tj. jedino sto moze da se koristi su tri srafcigercica i ona alatkica za skidanje narukvice, ostalo moze odmah u kantu.
edit: pretece me dragon.![]()
jole777 kaže:
Tako sam i mislio,vidim da su cene samo izbijaca oko 20$
Gde da nadjem nesto kvalitetnije,dosadih vise ovom sajdziji
Ali da moze i onu tanju iglicu na kopci da izbije
Tako sam i mislio. Inace nasao sam na jednom od domacih sajtova za 800din.
Ljudi, gde se može nabaviti tzv. "spring bar tool" kod nas? Dakle, alatkica sa viljuškom na jednom, i špicem na drugom kraju... Kao da niste znali šta je "spring bar tool"...Ima li toga negde?
Vredi onoliko koliko košta,a košta malo
Korisna je recimo spravica za otvaranje poklopaca i još 2-3 stvarčice i to je dovoljno za te pare.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi