Milanche78,
Nisam siguran da mozes poslati novac Western Unionom. Mislim da mozes samo da primas novac. Pri tom - WU uzima veliki procenat!
Koja ce biti adresa primaoca - zavisi od prodavca. Neki uslovljavaju da adresa uplatioca bude i adresa isporuke, a drugi ne traze.
Najbolji nacin placanja je preko PayPal-a. Otvoris svoj PayPal account (za ovo nemam iskustva, koristio sam rodjakov) i u njemu uneses kao adresu - onu na koju zelis da ti se sat salje. Ovo je najsigurniji nacin da dobijes sat na zeljenu adresu.
Ja sam u procesu kupovine par satova preko neta, pa cu kad se kompletira sve - postaviti iskustva.
Mislim da mozes preko Alfa banke nekom da posaljes u inostranstvo na kontu kao pomoci ili poklona...
Slao sam pa mogu potvrdim.
Pozdrav svima.Da li neko sa foruma ima iskustva sa kupovinom preko sajta www.21jewels.com
Mislim da nije, ali su svakako pouzdani i profesionalni sudeći po iskustvima drugih. Možeš slobodno naručiti preko njih, a onda naravno i podeliti sa nama to iskustvo.
Pozdrav,
V.S.
Vladane jel moze tvoje misljenje o razlici izmedju Seiko SKX-007J1 i Seiko SKX-007K1( da li vredi razlika u ceni od45$ odnosno sa carinom i porezom skoro 60$) Unapred hvala
Ne vredi. Isti sat je u pitanju, jedan namenjen za JDM a drugi za ostatak sveta. Nema razlike u kvalitetu sata niti u kvalitetu mehanizma. Možda će danas sutra modeli sa J oznakom vredeti više kao kolekcionarski primerci, ali to je jedno veliko možda a moje je mišljenje da se to neće desiti.
Evo ti odgovor od Seika koji je putem email-a dobio član sa WUS foruma.
SKX007, dobar izbor!"The watch ref.#SKX007J and SKX007K are completely same watch model. The shipping route is slightly different. We are not able to inform you of the details" (email from Seiko Japan Service Group, 10/28/02). "
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Jedno pitanje, da li jos uvek vaze ove brojke (15% i 18%) za carinu i PDV, jer vidim da je taj post od pre dve godine..
Bookmarks sajtovi