Moj izbor bi bio Fortis zbog 4 razloga:
1.manja cijena
2.automatik(Omega Speedmaster Proffesional ima mehanizam na manuelno navijanje 1861,tj. Lemania 1873)
3.WR 200m(Omega WR 50m)
4.safirno staklo(Omega stavlja Hesalite,tj. akrilno)
Na tebi je da odlučiš,a vjerujem da ti nije lako!!!
Pozdrav
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
(OK, to sigurno nije jeftin akril koji ide u satove od 50-60e, ali ipak...) - NE.

. Ne dopada mi se to a i mnogi drugi to Omegi zameraju sto im se kucista prave u Kini a ne u kuci, danas se sve pravi u Kini, jeste ali ipak. Za Fortis takve nemam info, to je kompanija mladja od Omege, manje poznata, u usponu, ako se ne varam i prva koja je napravila rucni sat automatik, i prva koja je napravila automatik sa alarmom, rade samo automatike, znaci znaju rec dve o automaticima. Speedy je legenda to stoji ali legenda je Moonwatch ali on je 3000e i to je ok za legendu. Samo bi ona dosla u obzir, ali sad je jos rano za nju, kriza je
jbg. Hvala vam svima ali mislim da je odluka pala na Fortisa B42. Za tu sumu je ok sat super izgleda, ima harizmu ima reklamu ima ime i to je to za sada. Hvala jos jednom svima. A i Nikle kad kaze da nije vise njegov Speedy na prodaju to je razlog vise, jer ako bi kupio sat iz druge ruke to bi bio njegov. Hvala ti na savetima preko tel.od ranije 
Bookmarks sajtovi