ako je odluka pala svajcarca i na kvarc onda tissot/certina![]()
ako je odluka pala svajcarca i na kvarc onda tissot/certina![]()
jos uvjek je dilema, ja sam ti odrastao uz seiko satove stari ima par komada neznam sada koji dok nebi pogledao svi su automatic, ali iskreno mislim da je za seiko vrijeme poslije 35 godine zivota, heheheh
Ja iskreno mislim da za ovo gresis,ali izbor je na tebi,kupuj ono sto se tebi svidja. Ume i seiko da napravi zgodnan quartz,vidi
Ali,prvo pravilo prilikom kupovine sata je da kupujes ono sto se tebi dopada,jer ti ces ga nositi. Da li ce se neko okrenuti za njim,reci da je lep ili ruzan,da ima dusu ili nema...dok god ti uzivas u njemu,boli te uvo... I Tissot i Certina su kvalitetni,neces pogresiti. Ja bih se recimo opredelio za Certinu...
svako dobro,i zaboravih...dobrodosao.![]()
Pored već preporučenih proizvođača, pogledaj šta nude Citizen i Victorinox. Recimo, u tom cenovnom rangu možda bi ti se dopali AT0940 ili AT0960 modeli...
Citizen AT0960
Citizen AT0940
Ili ako u obzir dolazi i online kupovina, Victorinox Officer's Chrono...
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Joj kako ja ne volim (moderan) dizajn kod ovih Citizena.
e drustvo, obecao sam staviti par slika pa evo ih
02102011024.jpg02102011025.jpg02102011026.jpg02102011027.jpg02102011028.jpg
Odlično ti je legao.
Kada budeš imao mogućnosti, dokupi još jedan nato/zulu kaiš i eventualno jedan kožni ručno rađeni i opskrbljen si za sve moguće prilike i kombinacije.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala puno, a naravno razmisljam da kupim dodatni kaiš![]()
e da se pohvalim uzeo sam tissot V8 crni prezadovoljan sam, i puno mi se vise svida od prc 200 jer je premalen 39 mm
Nista nemoj da se hvalis, brzo slike stavisto vise to bolje!
Bookmarks sajtovi