Samire pozdrav i za tebe, ja nemam bas puno iskustva pa cu ti reci nesto osnovno o satu a iskusni forumasi ce ti dati vrlo precizne smernice sto se tice sata, kao i predlog koje druge satove mozes kupiti za te pare. Ono sto ja mogu reci jeste o ovom prvom okruglom, posto ne volim cetvrtaste satove. Prc200 i to bas ovaj je apsolutno prelep sat i po meni najlepsi kvarcni(baterijas) sat uz Certinu DS Podium, koji su inace po meni konkurent jedan drugome. Tissot je proveren proizvodjac mada pri kupovini, ukoliko ga kupujes polovnog moras biti vrlo pazljiv jel postoji rep*ika koja se vrlo tesko razlikuje od originala. Sat pokrece ETA G10.221, sto je mehanizam iz quatrz serije, tj. mehanizam na bateriju. E sad, ETA proizvodi 5 "grupa" mehanizama na bateriju, razvrstanih po kvalitetu. Nazalost, ovaj sat pripada prvoj grupi od pet, FASIONLINE grupi sto znaci da je i najlosiji u Etinoj ponudi, po kvalitetu. Ovo nikako ne znaci da je mehanizam los, verovatno ce ti godinama trajati. Iskusni clanovi ce ti predloziti, nadam se i neke druge opcije, pre svega mislim na Automatic satove, ili kako ih mi zovemo ovde, satovi sa "dusom". Ako ti se svidaj taj sat treba da ga kupis, moj savet ti je da, ukoliko se definitivno odlucis za sat na baterije, pogledas i neku CERTINU DS PODIUM koja je cenovno i po kvalitetu slicna i takodje odlicno izgleda.
Pozdrav.