Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 39
Like Tree21Likes

tema: Sportsko-elegantni satovi-POMOC

Threaded View

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Određen forumom

Seiko je brend koji ne treba puno komentarisati,znam kakvi su njihovi satovi,ali moze li neko konkretno da mi kaze zasto dosta ljudi ovde ne voli Hanowu,da li su loseg kvaliteta ili stvar ukusa,jer ako nisu kvalitetni satovi,u svom cenovnom rangu,onda uzmem Seiko ili J.Springs i da ne bijem glavu vise... Uzeo bih ja onaj Seiko,nego me brine metalna narukvica,jer imam mrsavu ruku,pa da mi ne stoji smesno...Necu zuriti,ali meni kada se nesto svidi,odem,probam i kupim,jer sto vise razmisljamo o kupovini satova,sve je gore...

Citat RUS. kaže: Pregled poruke
    @Nenade, ta ronda je stvarno dobar mehanizam, cak ni Serb nije napisao da je los, vec bi on radije uzeo 7t.
    Nije sve u mehanizmu, tako da sam siguran da je onaj Roamer mnogo bolji sat od hanowe, iako imaju isti mehanizam. Kvalitet zavrsne obrade je bolji.

Licno mislim da ta Hanowa nije losa, ali ako bih je poredio sa Seikom, onda je Seiko ipak bolji sat.

Edit: Po meni je ovaj sat odlican pimer sportske elegancije, ali izlazi iz budzeta
    http://www.bpmsatovi.com/products/44...ja-c44088.aspx
    Znam i meni se taj Candino mnogo svidja,ali mi bas izlazi iz budzeta,a u martu sam pazario onaj Vostok Europe i dao isti iznos.
    Poslednja ispravka: RUS (8.7.2013. u 15:16) Razlog: Spojene poruke

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •