Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 39
Like Tree21Likes

tema: Sportsko-elegantni satovi-POMOC

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Određen forumom Re: Sportsko-elegantni satovi-POMOC

Uff ne znam da li su bolji od Casia, ja licno mislim da nisu

Istaknuti član Avatar korisnika marko14
    Član od
    21.3.2009.
    Lajkovi
    8022
    Reputacioni uticaj
    29

Mozda za nijansu,ali to je samo moje misljenje,to govorim jer kada sam kupovao sat gledao sam i Cassio Duro i Edifice i nekako mi je J.Springs delovao bolje,lepse,konkretno Duro narukvica presovan lim,J.Springs narukvica celik,J.Springs za te pare automatik,a za Casio ne znam da li se moze naci,ako moze neka me neko ispravi.

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Casio ne postoji automatik, ali to sto je neki sat automatik samo po sebi nije garant kvaliteta.
    Iskreno ni po meni nisu bolji, pre bih rekao da su tu negde, jednaki. Jedina prednost je narukvica, koja je dosta bolja(u odnosu na duro), ali sve ostalo je jednako..

Edit: pretece me Sky
    Poslednja ispravka: RUS (7.7.2013. u 10:52)
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Istaknuti član Avatar korisnika marko14
    Član od
    21.3.2009.
    Lajkovi
    8022
    Reputacioni uticaj
    29

Nijanse su u pitanju i subjektivni osecaj kupca,tj. ko sta vise voli i kome se sta vise svidja.

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Citat RUS. kaže: Pregled poruke

Edit: pretece me Sky
    Neka sam i ja tebe jednom pretekao pa neka ide život.
    RUS, sima hrabri, Neša and 1 others like this.

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Evo jos nekih modela koji mogu da udju u uzi izbor,Seiko ima precnik 42mm,sto je neka donja granica,jer hocu malo veci sat.Sto se tice SMH mnogi je ne gotive,ali specifikacija njihobog sata prosto obara s' nogu.J.Springs mi nekako deluju jeftino,a za isti cash mogu kupiti Seiko,sto je dosta bolja varijanta.Slobodno predlozite neki sat...

Seiko SNDC47P1

SWISS MILITARY - HANOWA / PATRIOT (model sa crnim brojcanikom i crnim koznim kaisem)

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

@Marko Sto se tice J.Springa , to je relativno mlad brend, i cerka firma Seika , tako da kod mene ima odma minus u poredjenju sa Casio. Drugi minus sam osetio na svojoj kozi , pisao sam vec o mom malom pehu, ipak to je pojedinacni primer, ali ipak za mene je casio bolji, a da je J Sping dobar dobar je Naravno svako ima svoj subjektivni dozivljaj o satovima

@Nenad Ja licno bi pre uzeo tog seika sa 7t92, nije los ni taj Ronda kvarc (ali ja ne volim Hanowa satove) , mada bi ja dao prednost Seikovom mehanizu Sto se J.S tice gresis uzivo uopste ne izgleda jeftino , cak naprotiv, zavrsna obrada je jako dobra

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Nisam video J.Springs satove uzivo,ali ovako preko slika sam stekao takav utisak,sto apsolutno ne znaci nista,bar kada su satoci u pitanju.Meni se Hanowa svidja,ali ne bih da uletim u neku klopku lepih reci,a proslu temu kada sam stavio,jedan Roamer je imao isti mehanizam i mnogi su me savetovali da uzmem njega,veliki plus je bio taj mehanizam.Seiko je takodje lep,ali po meni imam mrsavu ruku i malo sam skeptican zbog metalne narukvice.Voleo bih da jos neko predlozi neki sat,pa i ako je malo preko budzeta,nije strasno i hteo bih da cujem mane vezane za SMH,pogotovu za model koji sam postavio,ako ih ima.Istorija brenda mi nije toliko bitna,vec samo da su satovi kvalitetno uradjeni.Mnogi su pricali za Vostok Europe da je mlad brend i sumnjali su u kvalitet satova,kupio sam N1 Rocket u martu i odusevljen sam svime,tako da starost brenda mi nije od nekog znacaja,vec samo da su satovi kvalitetni za iznos koji se za njih placa...

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Citat Serb kaže: Pregled poruke
    @Nenad Ja licno bi pre uzeo tog seika sa 7t92, nije los ni taj Ronda kvarc (ali ja ne volim Hanowa satove) , mada bi ja dao prednost Seikovom mehanizu
    Ni ja ne volim Hanowa ali je ovdje Ronda bolja(npr TAG Heuer i Maurice Lacroix koriste Rondu).
    Serb likes this.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •