Uff ne znam da li su bolji od Casia, ja licno mislim da nisu![]()
Uff ne znam da li su bolji od Casia, ja licno mislim da nisu![]()
Mozda za nijansu,ali to je samo moje misljenje,to govorim jer kada sam kupovao sat gledao sam i Cassio Duro i Edifice i nekako mi je J.Springs delovao bolje,lepse,konkretno Duro narukvica presovan lim,J.Springs narukvica celik,J.Springs za te pare automatik,a za Casio ne znam da li se moze naci,ako moze neka me neko ispravi.
Casio ne postoji automatik, ali to sto je neki sat automatik samo po sebi nije garant kvaliteta.
Iskreno ni po meni nisu bolji, pre bih rekao da su tu negde, jednaki. Jedina prednost je narukvica, koja je dosta bolja(u odnosu na duro), ali sve ostalo je jednako..
Edit: pretece me Sky
Poslednja ispravka: RUS (7.7.2013. u 10:52)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nijanse su u pitanju i subjektivni osecaj kupca,tj. ko sta vise voli i kome se sta vise svidja.
Evo jos nekih modela koji mogu da udju u uzi izbor,Seiko ima precnik 42mm,sto je neka donja granica,jer hocu malo veci sat.Sto se tice SMH mnogi je ne gotive,ali specifikacija njihobog sata prosto obara s' nogu.J.Springs mi nekako deluju jeftino,a za isti cash mogu kupiti Seiko,sto je dosta bolja varijanta.Slobodno predlozite neki sat...
Seiko SNDC47P1
SWISS MILITARY - HANOWA / PATRIOT (model sa crnim brojcanikom i crnim koznim kaisem)
@Marko Sto se tice J.Springa , to je relativno mlad brend, i cerka firma Seika , tako da kod mene ima odma minus u poredjenju sa Casio. Drugi minus sam osetio na svojoj kozi , pisao sam vec o mom malom pehu, ipak to je pojedinacni primer, ali ipak za mene je casio bolji, a da je J Sping dobar dobar jeNaravno svako ima svoj subjektivni dozivljaj o satovima
@Nenad Ja licno bi pre uzeo tog seika sa 7t92, nije los ni taj Ronda kvarc (ali ja ne volim Hanowa satove) , mada bi ja dao prednost Seikovom mehanizuSto se J.S tice gresis uzivo uopste ne izgleda jeftino , cak naprotiv, zavrsna obrada je jako dobra
![]()
Nisam video J.Springs satove uzivo,ali ovako preko slika sam stekao takav utisak,sto apsolutno ne znaci nista,bar kada su satoci u pitanju.Meni se Hanowa svidja,ali ne bih da uletim u neku klopku lepih reci,a proslu temu kada sam stavio,jedan Roamer je imao isti mehanizam i mnogi su me savetovali da uzmem njega,veliki plus je bio taj mehanizam.Seiko je takodje lep,ali po meni imam mrsavu ruku i malo sam skeptican zbog metalne narukvice.Voleo bih da jos neko predlozi neki sat,pa i ako je malo preko budzeta,nije strasno i hteo bih da cujem mane vezane za SMH,pogotovu za model koji sam postavio,ako ih ima.Istorija brenda mi nije toliko bitna,vec samo da su satovi kvalitetno uradjeni.Mnogi su pricali za Vostok Europe da je mlad brend i sumnjali su u kvalitet satova,kupio sam N1 Rocket u martu i odusevljen sam svime,tako da starost brenda mi nije od nekog znacaja,vec samo da su satovi kvalitetni za iznos koji se za njih placa...
Bookmarks sajtovi