Uzeo sam ga kod nas, tacnije, kod Beric satova u Novom Sadu za 19300 din., ali je narucen od Vitanov u Bgd (posto u N.Sadu nije bilo tog modela), posto je Beric zastupnik Vitanova za N.Sad.
Procitao sam jos odavno jednu temu oko narucivanja istog sata preko neta (ne znam preko kojeg sajta), ne mogu sad da se setim svih detalja, ali od prilike racunica je sledeca,a to je da ti izadje skoro isto para preko neta i da kupis kod nas. Ne znam da li se u medjuvremenu sta promenilo ali kad uzmes u obzir sve to ( vreme cekanja, pitanja oko garancije, placanje itd.) onda ti je bolje uzeti kod nas za isto toliko para,nemoras da cekas sat a i Vitanov ti garanciju daje na 2 godine.

Isto tako u slucaju ne daj Boze reklamiranja, Bgd ti je blizu a stvarno ne znam kakva je procedura reklamiranja u inostranstvu. U svakom slucaju, ja bih uzeo sat kod nas, jedino bas ako je razlika u ceni velika onda bi se odlucio na kupovinu preko neta, ali kao sto sam i napisao cena ti skoro izadje isto.

Ako te interesuju moji prvi utisci i slike sata imas temu koju sam pokrenuo kada sam ga kupio: Kupovina sata (Mislim da je u medjuvremenu koja slika nestala ali nema veze.)

Pozdrav!