Vredi on i puno više. Odličan sat, pravi diver.
Ono što meni, kod ovog modela predstavlja dodatan plus je mehanizam 7S26, koji je predhodio sadašnjem 4R36.
Poznat je po svojoj izuzetnoj izdržljivosti. Ne znam, koliko će ti to značiti odnosno, da li ćeš vreme podešavati na sekundu tačno, jer ovaj mehanizam nema hacking funkciju. To znači, da se sekundara prilikom podešavanja vremena ne zaustavlja sama od sebe, pa nije lako naštelati vreme u sekundu, mada postoji način i za to. Kazaljke se nameste na željeno vreme a zatim se pusti, da sekundara dostigne poziciju 12. Tada se polako krunica zavrti unazad i sekundara se zaustavi. Sačeka se, da realno vreme dostigne poziciju sekundare i onda se krunica pritisne do kraja unutra, sa čime se postigne ponovo klizenje te kazaljke u smeru napred, odnosno normalno delovanje.
Mehanizam 4R36 ima hacking funkciju i on se nalazi u Black Monsteru SRP307K1 ali ne verujem, da ga je još moguće negde naći.
Ali nameštanje, merenje, kontrola vremena u sekundu tačno na automatik satovima, obično nije nešto što traje duži period. Jer posle nekog vremena posedovanja automatika, sve više do izražaja dolaze ostale pozitivne osobine, koje ova vrsta sata pruža.