Mislim da je Hulk malo vise od 4-5000, ali da je dobar, dobar je.![]()
Mislim da je Hulk malo vise od 4-5000, ali da je dobar, dobar je.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
RUS me je pretekao.. Ali sve u svemu, Hulk je odlican sat... Samo skoro za duplo si premasio budzet... A za 4000 nisam ni polovne vidjao
![]()
Pa rekao sam da necu pomoci raspravi, al sam makar zapoceo raspravu o njemu![]()
Tag Heuer?
Pozdrav ljudi.
Da ne otvaram novu temu, drugar koji zivi u Moskvi hoce tamo da kupi nov sat, pa je pitao mene za savet. U ovom cenovnom rangu zeli sat na celiku (nije obaveza, moze i koza) sa belim ciferom, moze da bude i hronograf. Pozeljno je da bude "swiss made". Da li mozda neko zna pouzdane sajtove u Rusiji, ili mozda cak i neke prodavnice po Moskvi...
Hvala svima unapred na predlozima.
Poslednja ispravka: Milossani (21.4.2015. u 22:03)
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Nisi morao da pitaš. Odgovor je Submariner naravno![]()
Je l` ti to odgovori na pitanje staro skoro 4 mjeseca?
Ne 4 mjeseca nego 50 godina je Sub na jednoj a sve ostalo u tom cjenovnom rangu na drugoj strani.
Večito pitanje... Gotovo 4 meseca sam čekao da neko odgovori čoveku i eto pukao mi film...
Sad ozbiljno, juče sam čitao temu jer me sve više golica da uzmem sat u ovom cenovnom rangu i prosto me je fascinirao pritisak u pravcu Sub-a, da sam morao da odgovorim na pitanje od pre 4 meseca i pridružim se kolektivnom marketingu
To ima samo kod nas u Srbiji. WV pa sve ostalo.
Rolex Sub je vrhunski sat, bez dileme, ali sat se između ostalog kupuje i srcem, pa ako neko ne želi Sub-a ne vidim problem u tome. Rolex je toliko dobar da za njega odavno važi ona "ako ne znaš šta valja uzmi Rolex i ne možeš da pogrešiš". Recimo to je razlog što ga ja ne bih nikada uzeo, ne sporeći njegov kvalitet i status.
Ima ljudi koji neće nikada voziti Audija iz ubeđenja da Audije po našoj zemlji voze debelovrati krimosi i ne vidim nikakav problem u tom stavu koliko god iracionalan bio.
Suštinski izbor sata je iracionalan potez, gotovo uvek, i to treba i da ostane. Zlo bi bilo postaviti pitanje koliko je racionalno dati više od 20€ za instrument koji treba da ti meri vreme, ali volim, volim)))))
Ne zameri što sam isprovocirao ponovno otvaranje stare teme
Pozz!
Nema glupih razloga na intoleranciju prema nekom brendu. Iako ni sami često ne prepoznajemo te pojedinačne razloge, a oni realno postoje, formiraju onaj osećaj da nam nešto ne leži.
Audi ili BMW bih vozio bez obzira na krimose, ali Paciotti cipele ne bih obuo nikada iz 2 razloga:
- vizuelno se ne uklapaju u moj identitet,
- ogadili mi tu marku silni šminkeri koji misle da znaju nešto o italijanskoj modi, čim su pljunuli priličnu količinu evropskih novčanica, ali da ih pitaš da navedu još 2 dobra brenda sa poluostrva rekli bi Bata i Metro.
To naravno ne znači da je Paciotti loša robna marka. Naprotiv.
Kakav god razlog da je u pitanju, ako umanjuje zadovoljstvo pri posedovanju određenog brenda, taj razlog je validan i nije glup, ma koliko bio iracionalan.
U ovom cenovnom rasponu moj glas ide za Chopard, Zenith, IWC ili Omegu ako bih nešto ležernije. Iracionalno u potpunosti, bazirano na dizajnu i nekom neodređenom šmeku koji dolazi uz brend.
I tako....
Bookmarks sajtovi