Pozeljno "kod nas".Nebitno da li je "s baterije" ili automaCki
![]()
Pozeljno "kod nas".Nebitno da li je "s baterije" ili automaCki
![]()
vidi neki Fortis mislim da moze uz neki popust da se nadje. a odlicani su satovi
next year at this time I'll be a millionaire
E, da. Nisam naveo, pod "preporuka" mislim na konkretan model, pozeljno uz sliku istog![]()
evo recimo ova dva...uz popust moze da izadje toliko...jednostvno lepi
311_620.10.41m_big.jpg317_5952241L.jpg
next year at this time I'll be a millionaire
Uf! Pretpostavio sam da je tako, ali eto nisam razmisljao o tome. Onda cu morati da se strpim do leta kad neko od mojih rodjaka iz USA bude dolazio u rodne krajeve. Hvala puno u svakom slucaju na korisnim informacijama![]()
Cao drustvo! Ovo mi je prvi post na forumu i vec imam predlog
Ovaj Hamilton Khaki Navy GMT sto sam okacio moze se naci sa ogromnim popustom za nesto manje od 500 evra, cini mi se kao best buy u ovom trenutku! Pozdrav
Hamilton H77575335 | Ashford.com
Ako nemas nekoga da ti ga donese, racunaj +30% na tu cijenu za carine i poreze.
Моја грешка, нешто сам се занео па рекао аутоматски. Значи кварцни механизам. Тренутно сам на Кипру па гледао сам мало и овде али боље да нисам.
Tako znači, finta telom...
Taj Citizen koji si pomenuo je i više nego dobar. Pogledaj recimo i Candino modele ,npr ovaj.
Model:c4408 2,
candino.jpg
imaju ih u BPM watches, ili recimo Seiko SND253P1
SND253P1.jpg
ili Seiko SND371P
SND371P.jpg
Oba Seika i mnoge druge ćeš naći ovde Seiko satovi
U principu ako hoćeš kvarcni ja bih se držao Seika, Citizena, Casia, Candina ( ne mora ovim redom) možda još nekog ali ovo ti je sasvim dovoljno za razmatranje. E da pogledaj i Vostok Europe ( Muški satovi - Vostok - Poklon Dućan ) vodi računa mnogi prikazani modeli su automatici.
Pozdrav i dobro došao !
Toliko od mene.
U okviru od 500 EUR uvek mozes da potrazis i neku Certinu, posebno ovaj Big Podium:
C001.617.22.057.00.jpg
Izuzetno cenjen proizvodjac, a ovaj konkretan model poseduje i odlican mehanizam!
Poslednja ispravka: vladas (15.1.2012. u 1:04)
No time to lose
Bookmarks sajtovi