bohi, dobrodosao!
Ako ne trazis specifican izgled i malo veci i robusniji satovi su dobrodosli, ja bih ti preporucio da se drzis japanske trojke i to nema greske. Licno, malo vise naginjem ka Citizenu. Posto i sam gledam satove u tom rangu, mozes pogledati i Candino, nudi solidan kvalitet za ulozeni novac i mozda jos neke nemacke marke (zeppelin, junker, laco...) Naravno, Orient ne preskociti.
Sto se moje trileme tice, sve sam izbor na tri modela:
1. Candino C4516/1 - Ronda 3540.D swiss made, safirno staklo, 10atm. Na popustu u BPM-u 200e.
herrenuhr_candino_c4516_1.jpg
2. Citizen at8017-08a - H800 Eco Drive , safirno staklo, 20 atm, radio kontrolisan, na ebay-u mogu naci da me sve ukupno izadje 300e
at8017-08a.jpg
3. Laco Montreal - Miyota OS10, mineralno staklo, 5atm. Cena 250e
fe238ee8e92ae0b5df9fb5d0c68e7ad7.jpg
Kupujem prijatelju ali posto znam ukus, rekao bih da bi mu se Laco najvise dopao, pa Citizen...
Medjutim, Laco deluje "najlosije" na papiru, pa bih hteo da neko prokomentarise OS10 mehanizam. Citizen je na slici predobar, uzivo previse reflektuje i nije mi se svideo. Druga dva nisam imao prilike da vidim... A Candino za tu cenu nudi stvarno dosta po mom misljenju i sasvim pristojno izgleda, tako da sam najblizi njemu.
Uglavnom, ako moze koji komentar vise na Laco i Miyota OS10 mehanizam u njemu, da li Citizen vredi doadtnih 100e i da li je stvarno Candino best buy? Poz
Registracija
Help

513Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi