Vidi ovaj SEIKO.
Oko 17000 Din kod Vitanova
Vidi ovaj SEIKO.
Oko 17000 Din kod Vitanova
Evo cisto da izvestim sta je izabrano na kraju
Onaj kome je namenjen sat kao poklon ipak je dobio nesto drugo , ali kao preokret na kraju sam ja dobio sat na poklon
Radi se o : http://www.bpmwatches.co.yu/product.php?cid=25&pid=26 onaj sa crnom narukvicom i crvenom sekundarom.
Nazalost nemam fotoaparat da napravim slike
Hvala svima na pomoci....
Iskreno nije mi baš jasno kako je došlo do tog raspleta, ali mi je drago da si dobio sat
Sat stvarno super izgleda, tako da čestitam i da ga u zdravlju nosiš. Čim nabaviš neki fotoaparat postavi slike kako bismo videli kako uživo izgleda.
Nema na čemu i drugi put
Pozdrav,
V.S.
Da budem iskren ni ja nemam pojma hahahah (umesala se devojka ).
Cim nabavim aparat slikam
Ovo je moj prvi sat a za dalje videcmo![]()
pozdrav svima.
treba mi pomoc oko kupovine sata cene oko 20 000din.
osnovne smernice pre svega muskisat, da bude sa metalnom narukvicom,analogni, moze a i nemora da ima stopericu.
hvala u napred svima na pomoci
pozrav jos jednom
Dobro dosao na forum!
Moras to malo vise da preciziras, da li hoces automatik ili kvarc, da li u obzir dolaze samo satovi koji se mogu naci kod nas ili moze i nesto sto mora da se poruci preko interneta.
Moj ti je savet da ti iaberes nekoliko satova koji ti se svidjaju i postavis ih ovde kako bi ih zajedno prokomentarisali.
Za pocetak pogledaj neke od sledecih sajtova, pa izdvoj neke favorite.
BPM Satovi & Nakit. BPM Watches OnLine Store
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
www.bomar.rs - satovi, nakit, optika
Poklon Dućan-Muski satovi, Zenski satovi, Vostok, Casio, Swarovski mindjuse narukvice prstenje ogrlice nakit, Deciji satovi
Ekskluzivni nakit i luksuzni satovi - Vitanov Beograd, Srbija
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi