Kako si mislio da ga kupimo zajedno?
Pitam zato sto sam vec napisao da bi mi to doneo drugar iz USA, bilo bi mi nezgodno da trazim da svercuje jos primeraka.
Kako si mislio da ga kupimo zajedno?
Pitam zato sto sam vec napisao da bi mi to doneo drugar iz USA, bilo bi mi nezgodno da trazim da svercuje jos primeraka.
Zdravo svima,
Treba mi par vasih saveta i misljenja. Za sad sam korisnik sledeca dva Fossil sata i mogu reci da sam bas zadovoljan
Ch2848 - http://sg.discountshop.com/sites/def...0CH2848_00.jpg
Ch2519 - ch2519-1up.jpg (image)
E sad...
Planitam da kupim jos 1 sat i jako mi se svidja ch2600 i ch2601, ali pored ovih fossil-a svidja mi se i seiko snd375p kao i sector850, ali je i razlika u ceni solidna s'tim da mi se ovaj seiko cini malo mali, sto i jeste jer je 39mm.
Sector je 23.500.
Hajde pucajte i dajte savete i misljenja.
Da li da mozda gledam i neku festinu?
Samo da dodam jos dva sata, mislim da je to finalni izbor.
Seiko - Seiko SNN233P1
Sector - BPM Satovi & Nakit. Sector muški sat - kolekcija 850 - R3273975002
Poslednja ispravka: RUS (21.6.2014. u 9:51)
Vrede li satovi Longines kalibar 490 i kalibar 284 postavljeni na oglasima polovnih satova
toliko koliko traže vlasnici,i kolika su izdvajanja za njihovo održavanje
Pozdrav. Zeleo bih da kupim sat do 25 000 din. U obzir dolaze Seiko, Festina, Tommy Hilfiger ili sta mi vi preporucujete. Samo da napomenem da trazim sat sa metalnom narukvicom. Molim za pomoc![]()
Jos jedna pomoc ako moze. Gde u Beogradu mogu naci veci izbor seiko satova?
Dragi ljudi da li moze pomoc?Planiram da poklonim sat do 200 evra decku, u planu sam imala neki klasicniji, npr. za posao, ali da ne bude previse ozbiljan. Koji model i proizvodjace bi ste mi vi preporucili?
hvala na prijemu i pozdrav sa sve clanove foruma,zamoli za pomoc oko odluke o kupovini sata, jer neznam da li je pametno dati 100 evra vise za ovaj sat,https://www.watchshop.com/mens-citiz...p99937759.html i,jer neznam da li on zaista vredi taj novac i ako vredi koje su mu prednosti u odnosu na ovaj sat koji kosta 100 evra,https://d1rkccsb0jf1bk.cloudfront.ne...2-6238.jpg,jer su satovi jako slicni a cene dupla,hvala i pozdrav
Trajni su to mehanizmi, kod jednoga i drugoga sata!
Orijent satove bi mogao da servisiraš kod Seiko servisera, Beograd ih ima dva što ja znam ako se ne varam i naravno ako imaju delova koje bi ti zatrebali!
I ako ta dva sata ne mogu da se porede jer bi to bilo veoma teško uporediti ih zbog njihove različitosti, nemaju iste mehanizme!
Kvarovi se mogu pojaviti nakon dve godine, tri, četiri ili u prvoj nedelji kada budeš kupio sat, kao i kod svih nas, nepredvidljivi su!
Orijent je chronograf-automatic!
Citizen je kvarcni sat, pilot!
I jedan i drugi imaju svoje prednosti ali su neporedivi...
Rus mi je ostavio ovaj link pa pogledaj možda imaju zastupnike u Americi.
Pozdrav...
Jasno mi je da su razlicite kategorije satova i da je poredjenje tesko, ali hteo bih da pokusam da sumiram. Generalno OVAJ Orient bi ipak trebalo da bude jaci model u odnosu na Nighthawk!? Izasao bi me 80ak dolara skuplje.
Koliko sam shvatio velika prednost mehanizma je sto je automatic (energiju dobija mehanickim putem - pomeranjem, mrdanjem???), takodje safirno staklo nije za podcenjivanje. Po kvalitetu izrade bi trebali da su tu negde, ali Citizen ima veliku prednost u vidu podrske u Srbiji + 2 godine garancije sto nikako nije za bacanje.
Ovo su slatke muke, ali nesto treba da presudi - odluka se mora doneti.
Brinem se za te garancije, jer mi je prethodni Citizen relativno brzo "crkao"... Nije mi jasno zasto tako cesto crkavaju ovi (relatino) skupi satovi?
@WlayCo: nema potrebe za izvinjavanje druze![]()
Orijent nije samo automatic, već automatic sa komplikacijama u mehanizmu, to ga samim tim čini boljim satom.
Poseduje indikator snage, kada je sat maximalo namotan ima svoju 40-časovnu snagu. Uvek napomenem da je Švajcarac sa slabijim švajcarskim mehanizmom koštao bi za hiljadu evra više! Citizenovi Miyota mehanizmi kao i Seikovi imaju preciznozt kvaliteta, trajnost mehanizma, a cene više nego pristupačne, među njima su i Orienti, a podjednako dobri kao Švajcarci.
Snimak sve govori!
Ne kvare se svaki tako lako imam Citizena koji je star nekih 20 godina.
Da su muke slatke, pa i nisu. Istu boljku imam i ja ali me već glava boli svakoga dana.
Ne shvataj me pogrešno, ne govorim ti kako moraš uzeti Orijenta već svoja saznanja delim sa tobom! Najbolja kupovina je kada se sat samo tebi prvenstveno svidi, a zatim drugima!
Pozdrav...
Bookmarks sajtovi