Gledam i te merke ali ne nalazim model koji me interesuje, posto trezim "kocku" sa koznim kajsom.
Pa ako imas neki model da preporucis.
Hvala unapred
Gledam i te merke ali ne nalazim model koji me interesuje, posto trezim "kocku" sa koznim kajsom.
Pa ako imas neki model da preporucis.
Hvala unapred
Candino C4374 - BPM watches,
Casio BEM505L-1A - Sense watch webshop,
Pulsar - pogledaj u Vitanov.rs,
Citizen AT0560-00E; AT0910-00E; BV1040-04A - Bomar.rs
Pogledao sam satove koje si mi preporucio, ok su ali su malo preozbiljni za moj ukus.
Meni ipak treba kocka koja je opustenije varijante (za svaki dan), ali izgleda da je tako nesto tesko naci![]()
Vec par dana gledam forum, citam o raznim markama, upoznajem se sa raznim terminima i vrebam neki sat da kupim
Molio bi ako neko ima neku preporuku za sad do 200e ( ili manje ) sa sledecim preferencijama :
- klasican izgled ( okrugao , bez hronografa ) ali sa nekom crtom modernog
- bez brojeva ili sitni
- sa datumom ili bez
- mineralno staklo , stainless steel
- kozna narukvica ( ili metalna pa da je zamenim )
Ako je ovo previse siroko uputite me bar na odredjenu marku ili naki veci katalog iz koga mogu po opcijama lakse da pretrazim i nadjem sat koji mi odgovara
Hvala![]()
Opet ja
Radovane pogledaj link ispod
http://www.satovi-online.com/catalog/index.php
Poslednja ispravka: vladas (4.1.2011. u 9:50) Razlog: uklonjen http:// viska
ZAJEDNO SMO SKUPA!
a sta mislite o ovom satu??
Citizen AT0761-08E
Engleski proizvođač satova koriste Miyota (Citizen) mehanizme. Kupio si sat ili planiraš da ga kupiš?
Tek sam sada video da si u radnji, pogledaj Citizen satove ili Festine, Sector postoje u tom cenovnom rangu koji su bolji satovi od Rojala. Inače ovaj Rojal je baš lepog izgleda ali su ovi bolji brendovi.
Nemoj biti lenj![]()
BPM Watch World
Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com
Pretraži malo linkove, sigurno će ti se dopasti nešto. Šalu na stranu, nećeš pogrešiti ako odabereš neki Casio, Seiko, ili možda Festinu. Na ovom drugom imaš i neki popust. Kad suziš izbor, javi nam pa da prokomentarišemo![]()
Dobrodosao Radovane!
Vec si dobio nekoliko finih saveta, ali da bi suzili predloge, mozes li da navedes jos detalja. Na primer - nisi napisao da li bi vise zeleo kvarcni ili mehanicki mehanizam ili ti je sve jedno? Pomoglo bi i to koliki ti je obim zgloba t.j. da li zelis manji sat 37-39mm obima ili veci, kao i koji stil preferiras (mada po onome sto si prvo napisao - verovatno neki svecaniji sat za odela).
Mislim da sigurno mozes naci odlicne primerke Seiko, Citizen i Casio satova a skrenucu ti paznju i na Candino. Npr. ovaj moderniji ili ovaj klasicniji model (iako imaju safirno staklo a ne mineralno).
Pozdrav.
No time to lose
Bookmarks sajtovi