Strana 3 od 71 PrvaPrva 12345671353 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 1046
Like Tree539Likes

tema: Predlozi za kupovinu sata do 200 EUR

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Pomoc oko izbora - Orient? - do 200e

Zaista mislim da ne bi trebalo previše da se opterećujete sa garancijom kada su u pitanju satovi koji nisu kupljeni kod naših distributera, pogotovo kada je reč o jeftinijim satovima. Mislim da vam nijedan distributer odnosno zastupnik neće priznati garanciju na sat koji nije kupljen kod njih. Ako pak grešim i ako su promenili tu politiku, onda svaka čast domaćim distributerima. Luksuzni i satovi visoke klase i njihovi distributeri su već druga priča, oni moraju da ispoštuju rigorozne standarde koji su im nametnuti od strane samih proizvođača, pa tako i kada je reč o world wide garanciji.
    Tako da ta garancija od 1-2 godine na citizen sat koji ćeš dobiti od amerikanaca, ovde neće vredeti apsolutno ništa i eventualni servis sata će ti naplatiti kao da je u pitanju sat bez garancije.

Orient nema zvaničnog, pa ni nezvaničnog, zastupnika u Srbiji pa tako ne postoji ni tehnička podrška, mada kada je reč o satovima sa automatskim mehanizmima većina časovničara bi trebalo da može da servisira sat pa mislim da ne treba da brineš toliko o standardnom servisu.

Pozdrav

Novi član Avatar korisnika Ivke85
    Član od
    23.2.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Citat dragon kaže: Pregled poruke
    ...Mislim da vam nijedan distributer odnosno zastupnik neće priznati garanciju na sat koji nije kupljen kod njih.

...Tako da ta garancija od 1-2 godine na citizen sat koji ćeš dobiti od amerikanaca, ovde neće vredeti apsolutno ništa i eventualni servis sata će ti naplatiti kao da je u pitanju sat bez garancije.
    Nemoj se ljutiti, ali na moju (NASU) srecu raspolazes apsolutno netacnim informacijama...
    Slobodno nazovi npr. Bomar pa se raspitaj o ovome sto si napisao.
    Ne bih tome pridavao znacaj da nisam apsolutno siguran da mi Ciutizenova garancija vazi ovde.
    Dakle u slucaju bilo kakvog kvara u periodu od dve godine imam besplatan servis (naravno uz neki papir - racun ili worldwide garanciju).

Član Avatar korisnika WlayCo
    Član od
    19.2.2010.
    Lajkovi
    81
    Reputacioni uticaj
    16

Citat Ivke85 kaže: Pregled poruke
    Nemoj se ljutiti, ali na moju (NASU) srecu raspolazes apsolutno netacnim informacijama...
    Slobodno nazovi npr. Bomar pa se raspitaj o ovome sto si napisao.
    Ne bih tome pridavao znacaj da nisam apsolutno siguran da mi Ciutizenova garancija vazi ovde.
    Dakle u slucaju bilo kakvog kvara u periodu od dve godine imam besplatan servis (naravno uz neki papir - racun ili worldwide garanciju).
    Ovo potpisujem i ja Elem, bio sam malopre u Bomaru u Delta city i probao Nighhawk-a i pitao za garanciju , kazu nema nikakvih problema, 2 godine gde god da je kupljen. Btw. Nighhawk kosta tacno 28000 do kraja meseca. Prelep sat, tezak,kvalitetan...uf!

...
    ... je offline
    Novi član
    Član od
    3.7.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Preporuka za sat do 20.000 dinara!

...Neka preporuka za kupovinu sata, do recimo 20.000? Neki best baj. Hvala.

Član Avatar korisnika Templar
    Član od
    6.4.2010.
    Lajkovi
    53
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom Re: Da li može...

ja bih uzeo rolex yaht master za 20000 $ xD

http://www.bernardwatch.com/Rolex/Ya...ter-II/RLX3709

Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Da li može...

Templar, obzirom da je tema postavljena u PF "Pristupačni satovi" sumnjam da čovek želi da kupi sat od 20000€!

...
    Dobrodošao!

Mogao bi prvo da nam daš neke smernice šta te interesuje od satova i za kakve prilike želiš sat kako bi ljudi znali šta da ti preporuče. Kvarcni mehanizam, mehanički mehanizam, hronograf, ronilački, pilotski, elegantniji, itd?!? Ujedno pregledaj malo forum "Koji sat kupiti", ima dosta interesantnih predloga!
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

...
    ... je offline
    Novi član
    Član od
    3.7.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Preporuka za sat do 20.000 dinara!

Ne razumem se uopšte u satove, tako da mi ti termini ne predstavljaju ništa.
    Bilo bi poželjno da ima kožnu narukvicu i da ne izgleda penzionerski. To je to.

Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Preporuka za sat do 20.000 dinara!

Pa ok, ali verovatno da si već gledao neke satove i da postoji dizajn sata koji ti se dopada? Neki ultimativni best buy ne postoji ni u jednoj cenovnoj kategoriji jer je sve to subjektivno i zavisi od potrebe i namene sata...

Ovako par interesantnih satova, Seiko SNZF15/SNZF17 je solidan satić i uklapa se u tvoj budžet.

Citizen NY0040 ne predstavlja loš izbor...

Citizen Promaster 300m EcoZilla, mada koji dinar preko 20k, je takođe solidan satić, pogotovo ako želiš sat malo većeg prečnika...
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Novi član
    Član od
    29.10.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Post HELP!!! Potrebna pomoc oko kupovine sata oko 200e.

pozdrav svima,
    Potrebna mi je pomoc,sugestija oko kupovine sata posto se nesto i ne razumem u satove.
    Vec neko vreme sm u potrazi za odgovarajucim satom ali ga jos uvek nisam pronasao.

ono sto me interesuje je nesto ovako:
    http://www.watchshop.com/Police-Watches.html

http://www.bpmwatches.co.rs/upload/1831_dz4172.jpg

http://www.royalsatovi.com/tube.html

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: HELP!!! Potrebna pomoc oko kupovine sata oko 200e.

Pozdrav Nenade i dobro došao!

Koliko vidim,ovo su sve same modne marke! Pogledaj Casio,Citizen,Pulsar(Seiko mehanizmi),Candino,a možda se i koji Seiko uklopi u budžet - ovo su firme koje vrijede pažnje! Mani se ovih tzv. prizvođača satova čije si linkove postavio!

Slične teme

1. Zidni sat - preporuka?
    By nickname in forum Podni, stoni i zidni satovi
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 28.2.2011., 15:30
  2. Preporuka za ženski sat
    By romina in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 22.9.2010., 22:33
  3. Preporuka za sat do 100e
    By Kranjcar in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 22
    Poslednja poruka: 12.3.2010., 21:21
  4. Preporuka za sat do 1000$ ?
    By Stevan Kulusic in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 11.12.2009., 2:07

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •