Zaista mislim da ne bi trebalo previše da se opterećujete sa garancijom kada su u pitanju satovi koji nisu kupljeni kod naših distributera, pogotovo kada je reč o jeftinijim satovima. Mislim da vam nijedan distributer odnosno zastupnik neće priznati garanciju na sat koji nije kupljen kod njih. Ako pak grešim i ako su promenili tu politiku, onda svaka čast domaćim distributerima. Luksuzni i satovi visoke klase i njihovi distributeri su već druga priča, oni moraju da ispoštuju rigorozne standarde koji su im nametnuti od strane samih proizvođača, pa tako i kada je reč o world wide garanciji.
Tako da ta garancija od 1-2 godine na citizen sat koji ćeš dobiti od amerikanaca, ovde neće vredeti apsolutno ništa i eventualni servis sata će ti naplatiti kao da je u pitanju sat bez garancije.
Orient nema zvaničnog, pa ni nezvaničnog, zastupnika u Srbiji pa tako ne postoji ni tehnička podrška, mada kada je reč o satovima sa automatskim mehanizmima većina časovničara bi trebalo da može da servisira sat pa mislim da ne treba da brineš toliko o standardnom servisu.
Pozdrav
Registracija
Help

539Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Elem, bio sam malopre u Bomaru u Delta city i probao Nighhawk-a i pitao za garanciju , kazu nema nikakvih problema, 2 godine gde god da je kupljen. Btw. Nighhawk kosta tacno 28000 do kraja meseca. Prelep sat, tezak,kvalitetan...uf!

Bookmarks sajtovi