A ok... jeste Precista malo neobičnija sa vintage izgledom, slažem se.
Što se tiče samog sata i odabira između ove dve verzije, to je odluka koju ti treba da doneseš sam, jer ti tu niko ne može pomoći. Mogu ja da postavim i opciju glasanja, ali svako će imati svog favorita što ne mora nužno da znači da će se i tebi svideti model sa više glasova. Model sa belim brojčanikom je elegantniji i ako mene pitaš daleko privlačniji dok je model sa crnim brojčanikom primereniji tvojim godinama a opet, dovoljno je jednostavan i neupadljiv da može da prođe i za neke ozbiljnije prilike.
Najbolje ti je da obiđeš radnju, dve i baciš pogled na oba modela i uzmeš onaj koji ti bude duže držao pažnju.
Što se tiče ovog drugog dela, pa može da traje dok ga ne uništiš ili dok proizvođač ima obezbeđene delova za njega. U suštini, mehanizam u ovom satu se ne popravlja. Ako mu se nešto desi, sam mehanizam se menja. Baterija kao i svaka druga baterija ima svoj vek trajanja i nakon što odsluži svoje, menja se. Kućište ako ga ne budeš bacao iz aviona ili pod neki bager, nadživeće sve nas. I dan danas možeš da nađeš satove sa kvarcnim mehanizmima koji i nakon 20-30 godina i dalje rade. To nije retka pojava.
Pozdrav
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi